myLiving Pendel

VARANDE, bronse, LED 366960616 Finn lignende produkter
  • Dekorer hjemmet med lys

    Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/3/366960616/366960616_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
    Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

    Pendel

    36696/06/16 Finn lignende produkter

    Denne klassiske Philips myLiving Varande-pendelen har fire lamper som gir rikelig med varmhvitt LED-lys som kan dimmes. Fire kremfargede kulelamper i glass henger på rad fra en søyle av bronse. Denne leveres med click!FIX-systemet for enkel montering. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Dekorer hjemmet med lys

  • LED-lyskilde av høy kvalitet

    LED-lyskilde av høy kvalitet

    LED-teknologien som er integrert i denne Philips-lampen, er en unikt utviklet løsning fra Philips. Den slås umiddelbart på, gir optimalt lys og får frem fargene i hjemmet ditt.

  • Varmhvitt lys

    Varmhvitt lys

    Lys kan ha forskjellige fargetemperaturer, som er angitt i kelvin (K). Lamper med en lav kelvin-verdi produserer et varmt, koselig lys, mens de med høyere kelvin-verdi produserer et kjølig, mer oppkvikkende lys. Denne Philips-lampen gir et varmt, hvitt lys for en koselig atmosfære.

  • Kompatibel med de fleste dimmere

    Kompatibel med de fleste dimmere

    Denne Philips LED-lampen inkluderer den nyeste LED-teknologien og fungerer med de fleste dimmere. Du kan ganske enkelt bruke gjeldende dimmer, eller hvilken som helst dimmer som passer deg.

  • click!FIX-systemet for enkel installering

    click!FIX-systemet for enkel installering

    På dette LED-lyset brukes click!FIX, et nytt og revolusjonerende monteringssystem, patentert av Philips. Med click!FIX kan du enkelt montere lyset i fire enkle trinn. Det er enkelt og raskt.

  • Energibesparende

    Energibesparende

    Sammenlignet med tradisjonelle lyskilder sparer den energibesparende lampen fra Philips energi, noe som hjelper deg med å spare penger på strømregningene og gjøre din del for miljøet.

  • Skap en stilig og innbydende atmosfære

    Skap en stilig og innbydende atmosfære

    Denne lampen er designet ut fra det nyeste innen smak, trender og livsstil for enkelt å kunne passe sammen med innredningen, og gjenspeile den atmosfæren du alltid har ønsket.

  • Perfekt for å slappe av og omgås andre

    Perfekt for å slappe av og omgås andre

    Stuen er selve hjertet i et hjem – et sted der familien samles, slapper av og omgås andre. Belysningen i stuen og soverommet må være fleksibel og enkel å justere alt etter behov i løpet av en dag. Gjennomtenkt plassering av ulike lyskilder og lek med lyslag er med på å skape en følelse av plass og gir rommet et varmt og innbydende preg.

  • Justerbar høyde ved installasjonen

    Denne pendelen fra Philips leveres med lange kabler for å gi deg maksimal fleksibilitet under installasjonen. Velg den perfekte høyden som passer til dine behov.

Se alle spesifikasjoner

Eco passport – vår oversikt over miljøvennlige produktspesifikasjoner

Philips bryr seg om miljøet og samfunnet og støtter miljøvennlig design.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i