myBathroom Vegglampe

Silke, krom, LED 340461116 Finn lignende produkter
  • Få vakkert, naturlig lys

    Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/3/340461116/340461116_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
    Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

    Vegglampe

    34046/11/16 Finn lignende produkter

    Huden din har aldri sett glattere ut, takket være Philips myBathroom Silk-vegglampen. Den gjengir hudfarger helt nøyaktig, ettersom lysdioden lyser sterkt gjennom en glassdiffuser. Se alle fordeler

    Veiledende utsalgspris: kr 1 019,00

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Få vakkert, naturlig lys

  • Lys av høy kvalitet som gir deg en naturlig hudtone

    Lys av høy kvalitet som gir deg en naturlig hudtone

    Denne baderomslampen fra Philips gjør at fargene gjenspeiles på en naturlig og riktig måte. Akkurat slik solen gjør.

  • LED-lyskilde av høy kvalitet

    LED-lyskilde av høy kvalitet

    LED-teknologien som er integrert i denne Philips-lampen, er en unikt utviklet løsning fra Philips. Den slås umiddelbart på, gir optimalt lys og får frem fargene i hjemmet ditt.

  • Philips tilbyr fem års garanti på LED-modulen og driveren

    Philips tilbyr fem års garanti på LED-modulen og driveren

    I tillegg til standardgarantien på to år på denne lampen gir Philips fem års garanti på LED-systemet, altså LED-modulen og driveren i denne lampen.

  • Varmhvitt lys

    Varmhvitt lys

    Lys kan ha forskjellige fargetemperaturer, som er angitt i kelvin (K). Lamper med en lav kelvin-verdi produserer et varmt, koselig lys, mens de med høyere kelvin-verdi produserer et kjølig, mer oppkvikkende lys. Denne Philips-lampen gir et varmt, hvitt lys for en koselig atmosfære.

  • Energibesparende

    Energibesparende

    Sammenlignet med tradisjonelle lyskilder sparer den energibesparende lampen fra Philips energi, noe som hjelper deg med å spare penger på strømregningene og gjøre din del for miljøet.

  • IP44, perfekt for badet

    IP44, perfekt for badet

    Denne baderomslampen fra Philips er spesielt designet for våte omgivelser. Den har blitt grundig testet for å sikre at den er vanntett. IP-nivået angis av to figurer – den første henviser til beskyttelsesnivå mot støv og den andre mot vann. Denne baderomslampen har IP44, noe som betyr at den er beskyttet mot vannsprut. Dette produktet er ideelt for bruk på badet.

  • Lang driftstid opptil 15 år

    Lang driftstid opptil 15 år

    En lyskilde du kan stole på. De integrerte LEDene, som brukes i denne LED-lampen fra Philips, vil vare opptil 15 000 timer (som tilsvarer 15 år på grunnlag av en gjennomsnittlig bruk på 3 timer per dag med minst 13 000 brytersykluser). Det føles så komfortabelt å vite at du ikke trenger å bekymre deg for vedlikehold eller å skifte lyspære samtidig som du får den perfekte lysstemningen i hjemmet.

Se alle spesifikasjoner

Eco passport – vår oversikt over miljøvennlige produktspesifikasjoner

Philips bryr seg om miljøet og samfunnet og støtter miljøvennlig design.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i