Vegglampe

  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/3/332903116/332903116_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  Vegglampe

  Giving light a new experience

  Minimalistisk belysning taler for seg selv. Denne sofistikerte hvite vegglampen kaster et kraftig og varmt hvitt LED-lys og skaper vakre toveis lyseffekter. En tidløs design for en moderne livsstil. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

myLiving Vegglampe

Innoa, hvit, LED 332903116 Finn lignende produkter

Giving light a new experience

 • Varmhvitt lys

  Varmhvitt lys

  Denne lampen bruker det aller siste innen belysningsteknologi fra Philips med nye avanserte og kraftige LED med et varmhvitt lys som gir lys med en fargetemperatur på 2700 Kelvin.

 • Ekstremt lang driftstid

  Ekstremt lang driftstid

  En lyskilde du kan stole på. LED-lys fra Philips har ekstremt lang levetid på minst 20 000 timer (tilsvarer 20 år basert på et gjennomsnittlig bruk på tre timer per dag med minst 13 000 brytersykluser for å slå lyset av/på). Med LED-lys fra Philips trenger man ikke å bekymre seg for vedlikehold eller bytting av lyskilder samtidig som man har den perfekte lysstemningen i hjemmet.

 • Sparer opptil 80 % energi

  Sparer opptil 80 % energi

  LED-belysningsteknologien som brukes i lysarmaturer fra Philips, er svært energibesparende (en modul på 7,5 W produserer 350 Lumen). Resultatet er at alle lysarmaturene sparer energi, slik at forbrukerne sparer penger på strømregningen, og bidrar til å verne miljøet. Hvis du vil ha hjemmebelysning som er energibesparende og gir flott lys med en rekke moderne designvarianter, skal du se etter LED-produkter fra Philips.

 • Blanding av belysning og design

  Denne designlampen har lys med en minimalisme som utfordrer de tradisjonelle grensene, og lager lys og lysformer med inspirerende renhet og skjønnhet.

 • Lyser oppover og nedover

  Denne vegglampen stråler lys oppover og nedover for å skape elegante og svært dekorative lyseffekter på veggene.

 • Spredende lyseffekt

  Det diffuse lyset til Philips-lampen lyser opp rommet med et varmt hvitt lys, og du får funksjonalitet samtidig som det er miljøvennlig.

Se alle spesifikasjoner

Eco passport – vår oversikt over miljøvennlige produktspesifikasjoner

Philips bryr seg om miljøet og samfunnet og støtter miljøvennlig design.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i