Slank Full HD LED-TV drevet av Android™

  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/3/32pft6500_12/32pft6500_12_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  Slank Full HD LED-TV drevet av Android™

  Slank Full HD LED-TV drevet av Android

  Mer enn bare et lekkert utseende: FHD-TV i 6500-serien som er drevet av Android. Vi starter med Pixel Precise HD Engine for fantastiske bilder, og legger deretter til Ambilight, moderne design og ekte materialer for å ta seeropplevelsen til et nytt nivå. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

6500 series Slank Full HD LED-TV drevet av Android™

80 cm (32"), Full HD LED-TV, Dual Core; 8 GB og utvidbar, DVB-T/T2/C 32PFT6500/12 Finn lignende produkter

Slank Full HD LED-TV drevet av Android

Med tosidig Ambilight

 • Ambilight vil endre måten du ser TV på for alltid

  Du har skapt et hjem som er mer enn bare et hus, så hvorfor ikke velge en TV som er varm og innbydende også? Philips' unike Ambilight-teknologi gjør skjermen mye bredere – og seeropplevelsen mer oppslukende – ved å utstråle en ekstra bred glød fra to sider av TV-skjermen på veggen rundt. Farge, liv og spenning går utover skjermen og inn i stuen og bringer med seg en mer spennende, intens og altoppslukende seeropplevelse.

 • Natural Motion for jevne og skarpe bilder i bevegelse

  Du elsker filmer, men krever det beste bildet som er tilgjengelig. Natural Motion er en teknologi for bevegelsesforbedring som fjerner flimmer og gir et jevnt bevegelig bilde. Filmer spilles inn i en begrenset bildehastighet på 24 rammer per sekund, noe som resulterer i flimmer. Natural Motion fordobler antallet rammer til 50 bevegelsesendringer per sekund. Dette fjerner flimmer, slik at bildet blir jevnt og skarpere.

 • Micro Dimming Pro for utrolig kontrast

  Micro Dimming Pro optimaliserer kontrasten på TV-en basert på lysforholdet i rommet. En lyssensor og spesialprogramvare analyserer bildet i 6400 forskjellige soner, slik at du får utrolig kontrast og bildekvalitet som gir en svært virkelighetsnær bildeopplevelse – natt som dag.

 • Pixel Precise HD Engine: Oppdag en levende bildekvalitet

  Pixel Precise HD optimaliserer bildekvaliteten for å gi jevne og skarpe bilder i bevegelse med vakre kontraster, detaljer og dybde. Du får mørkere svarte og lysere hvite farger. Levende, strålende farger og naturlige hudtoner. Det er akkurat som å være der.

 • Dual Core-prosessor og Android OS for sterk ytelse

  Med Android på TV-en kan du navigere, starte apper og spille av videoer på en måte som er svært rask, svært intuitiv og fantastisk morsom. Android-roboten frigjør effekten fra Dual Core-prosessoren, slik at ting skjer raskt og enkelt.

 • Android: for en raskere, bedre og mer personlig TV-opplevelse

  Med Android på Smart TV-en får du en rask prosessor og et brukervennlig grensesnitt. Du kan åpne uendelige mye innhold fra Google Play™ og Netflix i nettleseren, i tillegg til mye annet. Du får en brukervennlig meny med direktekoblinger til favorittene dine.

 • Tastatur-fjernkontrollen gjør det enkelt å sende meldinger

  Tastatur-fjernkontrollen gjør det enkelt å sende meldinger

  Ta kontroll. Vår helt intuitive fjernkontroll har alle de vanlige funksjonene som pilknapper, volumkontroll og knapper for direktevalg. Vend fjernkontrollen, så har du et fullstendig tastatur, slik at du når som helst enkelt kan skrive inn tekst.

 • Vinklet midtstativ som spiller på geometri

  Vi valgte en sofistikert høyglanset overflate i sølv på det vinklede midtstativet, og la til en svært slank, vinklet hals for å skape en TV-design som passer rett inn i moderne interiør.

 • Moderne design passer til dagens interiør

  Design med et moderne utseende for å stå i stil med innredningen din. Fordi TV-en skal se like vakker ut når den er slått av som den er når den er slått på.

Se alle spesifikasjoner
 • Foreldre bør overvåke barnas bruk av 3D og sørge for at de ikke opplever ubehag som nevnt over. Det anbefales at barn under seks år ikke ser i 3D, siden synet deres ikke er fullt utviklet ennå.
 • EPG og faktisk synlighet (opptil 8 dager) avhenger av land og leverandør.
 • Android-apper varierer etter land. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til din lokale Google Play Store.
 • Energiforbruk i kWh per år basert på strømforbruket til TV-en for fire timer per dag i 365 dager. Det faktiske strømforbruket avhenger av hvordan TV-en brukes.
 • TV-en støtter DVB-mottak av gratiskanaler. Enkelte DVB-operatører støttes kanskje ikke. Du finner en oppdatert liste under Vanlige spørsmål (FAQ) på Philips' webområde for kundestøtte. Enkelte operatører krever betaling for tilgang samt abonnement. Kontakt din operatør for mer informasjon.
 • (Philips) bare kompatibel med bestemt Philips-spillerenhet.
 • Google Cast-funksjonen er underlagt Google Cast-kompatible apper og enheter. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til produktsiden for Google Cast.
 • TV Remote-appen fra Philips og de relaterte funksjonene varierer etter TV-modell, operatør og land, i tillegg til smartenhetsmodell og operativsystem. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til: www.philips.com/TVRemoteapp.
 • Funksjonene på Smart TV-appen varierer etter TV-modell og land. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til: www.philips.com/smarttv.
 • USB-opptak bare for digitale kanaler, opptak kan være begrenset av kopibeskyttelse for kringkasting (CI+). Det kan også forekomme nasjonale restriksjoner og begrenset kanalutvalg.
 • Kompatibilitet krever WiFi MiraCast-sertifisering og Android 4.2 eller senere. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se i dokumentasjonen for enheten.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i