Svært slank Full HD-TV drevet av Android™

  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/3/32pfs6401_12/32pfs6401_12_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  Svært slank Full HD-TV drevet av Android™

  Svært slank Full HD LED-TV drevet av Android TV

  Et eksklusivt utseende i en kompakt design. 6400-serien fra Philips har bildekvalitet i en Full HD-skjerm på 32”. Du får en Smart TV med funksjoner som du forventer deg av større modeller, som Android TV, Google Cast og Spotify. Se alle fordeler

  Veiledende utsalgspris: kr 4 490,00

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

6000 series Svært slank Full HD-TV drevet av Android™

80 cm (32"), Full HD LED-TV, Dual Core; 8 GB og utvidbar, DVB T/C/T2/T2-HD/S/S2 32PFS6401/12 Finn lignende produkter

Svært slank Full HD LED-TV drevet av Android TV

med tosidig Ambilight

 • Ambilight vil for alltid endre måten du ser TV på

  Du har skapt et hjem som er mer enn bare et hus, så hvorfor ikke velge en TV som er varm og innbydende også? Philips' unike Ambilight-teknologi gjør skjermen mye bredere – og seeropplevelsen mer oppslukende – ved å utstråle en ekstra bred glød fra to sider av TV-skjermen på veggen rundt. Farge, liv og spenning går utover skjermen og inn i stuen og bringer med seg en mer spennende, intens og altoppslukende seeropplevelse.

 • Dual Core-prosessor og Android OS for sterk ytelse

  Med Android på TV-en kan du navigere, starte apper og spille av videoer på en måte som er svært rask, svært intuitiv og fantastisk morsom. Android-roboten frigjør effekten fra Dual Core-prosessoren, slik at ting skjer raskt og enkelt.

 • Cloud Gaming: flotte spill for alle aldre

  Cloud Gaming har en enorm nettbasert katalog med flotte spill for alle aldre, interesser og spillnivåer. Det er bare å velge et spill og spille det på TV-en.

 • Smalt stativ i aluminium for et lett og førsteklasses utseende

  Alle flotte kunstverk fortjener sitt eget staffeli. Og som med alle flotte kunstverk må den nye Philips-TV-en din vises frem på riktig måte. Disse smale stativene i aluminium er spesielt utviklet av designteamet for denne modellen og uttrykker virkelig den lette og smale utformingen til denne kraftfulle TV-en.

 • Pixel Plus HD for vakre bilder du blir glad i

  Pixel Plus HD Engine fra Philips optimaliserer bildekvaliteten for å gi klare bilder med vakre kontraster. Enten du streamer på Internett eller viser en DVD, får du skarpere bilder med lysere hvite og mørkere svarte farger.

 • Full HD LED-TV – strålende LED-bilder med utrolig kontrast

  Bildekvalitet teller. Vanlige HDTV-er gir kvalitet, men du forventer mer. Tenk deg skarpe detaljer kombinert med høy lysstyrke, utrolig kontrast og realistiske farger for et virkelig levende bilde.

 • Google Play™: ditt vindu til all moroa

  Google Play™ har en fyldig katalog med flotte spill for alle aldre. De er optimalisert for TV-en, ser flotte ut, og er morsomme å spille. Og du trenger ikke enda en spillkonsoll i huset. Med en universell USB-spillkontroll kan du navigere og spille på en enkel måte.

 • Den nye integrerte HEVC-standarden for å få glede av 4K av høy kvalitet

  Den nye integrerte HEVC-standarden (H.265) gjør at du kan glede deg over 4K-sendinger med høy bildekvalitet.

Se alle spesifikasjoner
 • EPG og faktisk synlighet (opptil 8 dager) avhenger av land og leverandør.
 • Android-apper varierer etter land. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til din lokale Google Play Butikk.
 • Energiforbruk i kWh per år basert på strømforbruket til TV-en for fire timer per dag i 365 dager. Det faktiske strømforbruket avhenger av hvordan TV-en brukes.
 • TV-en støtter DVB-mottak av gratiskanaler. Enkelte DVB-operatører støttes kanskje ikke. Du finner en oppdatert liste under Vanlige spørsmål (FAQ) på Philips' webområde for kundestøtte. Enkelte operatører krever betaling for tilgang samt abonnement. Kontakt din operatør for mer informasjon.
 • Google Cast-funksjonen er underlagt Google Cast-kompatible apper og enheter. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til produktsiden for Google Cast.
 • TV Remote-appen fra Philips og de relaterte funksjonene varierer etter TV-modell, operatør og land, i tillegg til smartenhetsmodell og operativsystem. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til: www.philips.com/TVRemoteapp.
 • Funksjonene på Smart TV-appen varierer etter TV-modell og land. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til: www.philips.com/smarttv.
 • USB-opptak bare for digitale kanaler, opptak kan være begrenset av kopibeskyttelse for kringkasting (CI+). Det kan også forekomme nasjonale restriksjoner og begrenset kanalutvalg.
 • Vær oppmerksom på at Amazon-apper ikke alltid er tilgjengelige i landet ditt (for øyeblikket fungerer Amazon-apper bare i Storbritannia, Tyskland og Østerrike).

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i