LCD-TV

  Vi garanterer en fantastisk TV-kveld

  Opplev flott bilde- og lydkvalitet med denne HD-klare skjermen. Denne flat-TVen fra Philips er lett å like og har høy kvalitetsstandard – du kan være sikker på at du har valgt riktig. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Kjøp en Philips Ambilight TV

og få 6 måneder med Viaplay- uten ekstra kostnad!

Vi garanterer en fantastisk TV-kveld

med HD-klare bilder og fantastisk lyd

 • Dynamisk kontrastforhold på 50 000 : 1 for utrolig ekte, svarte detaljer

  Dynamisk kontrastforhold på 50 000 : 1 for utrolig ekte, svarte detaljer

  Du vil ha LCD-flatskjermen med den høyeste kontrasten og mest levende bildene. Phillips' avanserte videobehandling kombinert med unik ekstrem dimming og teknologi for bakbelysningsforsterking gir levende bilder. Den dynamiske kontrasten øker kontrasten mellom perfekt svartnivå og nøyaktig gjengivelse av mørke nyanser og farger. Det gir et klart og naturtro bilde med høy kontrast og levende farger.

 • 28,9 milliarder farger for flotte naturlige bilder

  28,9 milliarder farger for flotte naturlige bilder

  Levende og naturlige bilder fra utrolig avansert fargebehandling. De tre fargekanalene (RGB) er optimalisert for en total behandlingskraft på 28,9 milliarder farger. De avanserte algoritmene oppdager selv de minste forskjellene i skygge- og hudtoner, noe som skaper den beste mulige fargen.

 • Sømløs tilkobling med 2 HDMI-innganger og EasyLink

  Sømløs tilkobling med 2 HDMI-innganger og EasyLink

  HDMI bruker én kabel til å overføre både bilde- og lydsignaler fra tilkoblede enheter til TVen, slik at du slipper å holde styr på flere kabler. Kabelen overfører ukomprimerte signaler. Dette sikrer høyeste kvalitet fra kilde til skjerm. Har du også Philips Easylink, trenger du bare én fjernkontroll for å betjene de fleste operasjonene på TV, DVD, BluRay, set-top-boks eller hjemmekinoanlegg.

 • Vis bilder og spill av musikk via USB

  Vis bilder og spill av musikk via USB

  Med USB-kontakten får du tilgang til JPEG-bilder og MP3-musikk fra de fleste USB-pinnene (USB-minneenhet). Koble USBen til sporet på siden av TVen, og få tilgang til multimedieinnholdet ved hjelp av den enkle innholdsviseren på skjermen. Du kan nå se på og dele bilder og musikk.

 • Føl atmosfæren med 16 W RMS og Incredible Surround

  Føl kraften i rytmen i musikken og den ekte atmosfæren i filmer. De to kraftige forsterkerne på 8 W RMS skaper et livaktig lydbilde. Med Incredible Surround får du en total surround med større dybde og bredde i lyden, som utfyller den rike seeropplevelsen.

 • Med PC-inngangen kan du også bruke TVen som PC-skjerm

  Med PC-inngangen kan du koble TVen til en datamaskin med en VGA-kabel og bruke TVen som en PC-skjerm.

 • HD-klar med Crystal Clear for dybde og klarhet

  Crystal Clear er en pakke med nyskapende bildefunksjoner som justerer og optimaliserer bildekvaliteten digitalt for optimal kontrast, farge og skarphet. Resultatet er ekstremt klare bilder, uansett kilde.

Se alle spesifikasjoner
 • Vanlig effektforbruk når apparatet er slått på, er målt i henhold til IEC62087 Ed 2.
 • Årlig energiforbruk er beregnet ut fra et vanlig strømforbruk på 4 timer per dag, 365 dager i året.
 • Denne TVen inneholder bly kun i enkelte deler eller komponenter, hvor det ikke finnes noen teknologiske alternativer i henhold til eksisterende unntaksklausuler under RoHS-direktivet.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i