Profesjonell LCD-TV

  Avansert design til enestående pris

  Med denne moderne og energibesparende HD-klare hotell-TVen får du fordelene ved digital TV, samtidig som du er fullstendig forberedt på fremtiden. Gjestene dine vil få en varm velkomst og en flott seeropplevelse. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Profesjonell LCD-TV

32", LCD, integrert digital 32HF5335D/12 Finn lignende produkter

Avansert design til enestående pris

Philips digital LCD hotell-TV

 • Pixel Plus HD for bedre detaljer, dybde og klarhet

  Pixel Plus HD for bedre detaljer, dybde og klarhet

  Pixel Plus HD er en bildebehandlingsteknologi som gir seerne innhold som er levende, naturlig og realistisk. Resultatet er fantastisk knivskarpe bilder med utrolig dybde og som er utrolig detaljerte, fra alle HD-kilder.

 • Velkomstmelding på skjermen

  En velkomstmelding vises hver gang TVen slås på.

 • Integrert DVB-T-tuner for digital TV og radio

  Med den integrerte DVB-T-tuneren kan du motta digitale TV-kanaler på bakkenett, ved siden av eksisterende analoge kanaler. Gjestene dine kan også høre på digitale radiostasjoner i høykvalitetslyd uten at du må kjøpe ekstra radiomottakere.

 • Incredible Surround™ for bedre lydopplevelse

  Incredible Surround™ er en lydbehandlingsteknologi som utvider den virtuelle avstanden mellom de to høyttalerne, og lager en mer altoppslukende opplevelse. Med Incredible Surround™ kan gjestene nyte total surround med større dybde og bredde på lyden, uten bruk av ekstra høyttalere.

 • Dreiestativ med tyverisikring

  Denne LCD-TVen leveres med et dreiestativ som gir gjestene mulighet til å justere TVen slik at de kan se på TV fra hvor som helst i rommet. Stativet kan festes til et bord eller andre møbler for å gi ekstra beskyttelse mot tyveri.

 • SmartLoader for rask kloning

  Gir deg muligheten til å kopiere TV-innstillinger og analoge kanalprogrammeringsinnstillinger fra én TV til andre TVer på under et minutt. Funksjonen sikrer likhet mellom TVene og reduserer installasjonstid og -kostnader betydelig.

 • Låse installasjonsmenyen

  Forhindrer uautorisert tilgang til installerings- og konfigureringsinnstillinger. Det sikrer maksimal nytte for gjestene, og du unngår unødvendige omprogrammeringskostnader.

 • Støtter VESA-montering

  En enhetlig industristandard for vegg- og takmonteringsutstyr fastsatt av Video Electronics Standards Association. Denne gir stor fleksibilitet når det gjelder monteringsmulighetene og et stort utvalg i monteringsbraketter.

 • Grønn logo for lavt strømforbruk

  Philips setter den grønne logoen på de mest miljøvennlige og sikre produktene sine, slik at du kan være trygg på at du tar det riktige miljøvalget. Maskinvaren til denne hotell-TVen er basert på en forbruker-TV-modell. Den er sertifisert av eksterne instanser for å være (mer enn) minst 10 % mer energieffektiv enn andre produkter på markedet i denne produktkategorien. Bedre energieffektivitet reduserer ikke bare miljøpåvirkningen, men reduserer også driftskostnadene (se www.philips.com/sustainability)

 • Øko-vennlig design og flammesikkert kabinett

  Bærekraft er en viktig del av Philips' forretningsvirksomhet. Philips' TVer er utformet og produsert i henhold til våre EcoDesign-prinsipper som skal minimere den totale miljøpåvirkningen med lavere strømforbruk, fjerning av giftige stoffer, lavere vekt, mer miljøvennlig emballasje og bedre gjenvinning. Philips' TVer har også et spesielt kabinett i et flammesikkert materiale. Uavhengige tester som er utført av brannvesenet, har vist at der TVer noen ganger kan intensivere branner forårsaket av eksterne kilder, bidrar ikke Philips' TVer til spredning av brann.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i