Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/3/322011116/322011116_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  Taklampe

  Dekorer hjemmet med lys

  Piff opp badet med naturlig skjønnhet fra den forkrommede Philips-taklampen. Lysarmaturet gir et sterkt og energibesparende lys som er velegnet som baderomsbelysning. Opplev velvære med lys. Se alle fordeler

  Veiledende utsalgspris: kr 1 689,00

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Dekorer hjemmet med lys

 • IP44, perfekt for badet

  IP44, perfekt for badet

  Denne baderomslampen fra Philips er spesielt designet for våte omgivelser. Den har blitt grundig testet for å sikre at den er vanntett. IP-nivået angis av to figurer – den første henviser til beskyttelsesnivå mot støv og den andre mot vann. Denne baderomslampen har IP44, noe som betyr at den er beskyttet mot vannsprut. Dette produktet er ideelt for bruk på badet.

 • Lyskilder med ekstremt lang levetid.

  Lyskilder med ekstremt lang levetid.

  Serien tilbyr generell belysning i en rekke produkter med kompaktlysrør til badet. Når en InStyle-baderomslampe er installert, trenger du ikke tenke på reservedeler eller reparasjoner, og i tillegg sparer du energi og penger.

 • Energibesparende

  Energibesparende

  Sammenlignet med tradisjonelle lyskilder sparer denne Philips-lyskilden energi, noe som hjelper deg å spare penger på strømregningene og gjøre din del for miljøet.

 • Det er viktig å se godt på badet

  Det er viktig å se godt for å oppnå gode resultater foran speilet, og hver lampe har derfor en lyskilde av høy kvalitet for trygg egenpleie. Serien med baderomsbelysning bruker den nyeste energisparende teknologien for lys med god kvalitet, som gir rikelig med belysning uten å være skarp.

 • En serie med flere bruksområder

  Det finnes et stort utvalg av belysning for vegg og tak. Serien tilbyr store taklamper som lyser opp hele badet på en komfortabel og behagelig måte. I tillegg finnes det vegglamper som gir klart, tydelig lys uten skygger for presisjonsoppgaver foran speilet, som barbering, sminking og å ta på kontaktlinser.

 • Dekorer badet med lys

  InStyle-baderomslampene forbedrer dekoren på badet med den stilige og helhetlige utformingen. Flotte materialer som tåler mye, for eksempel børstet stål, aluminium og glass, utfylles med små detaljer, som jevne, avrundede kanter og maskinbehandlede overflater uten deler som stikker ut. Det finnes mange moderne designvarianter og elegante, dekorative detaljer med en ren og enkel stil.

Se alle spesifikasjoner

Eco passport – vår oversikt over miljøvennlige produktspesifikasjoner

Philips bryr seg om miljøet og samfunnet og støtter miljøvennlig design.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i