Phoenix

  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/3/3115531ph/3115531ph_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  Phoenix

  Lys for livets øyeblikk

  Philips hue Phoenix 4" downlight kan dimmes og gir både varmt og kjølig hvitt lys, slik at du kan velge fargetonen du føler for i øyeblikket. Koble til det trådløse hjemmenettverket via hue-broen (følger ikke med) for å få enkel kontroll via smartenheten. Se alle fordeler

 • Lys for livets øyeblikk

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Lys for livets øyeblikk

Tilpasset livet ditt

 • Fire lysinnstillinger til de daglige aktivitetene

  Få best mulig lys, uansett hva du gjør. Philips Hue har fire lysinnstillinger som skaper optimal belysning til de daglige aktivitetene. "Energize" gir deg kjølig og levende belysning for litt ekstra energipåfyll. "Concentrate" sørger for at du kan ha fullt fokus på jobben med finjustert klart, hvitt lys. "Read" sørger for optimal varm hvit belysning som ikke belaster øynene – perfekt når du leser en god bok. "Relax" har en myk glød av varmt hvitt lys som hjelper deg med å slappe av.

 • Avanserte stemninger med både varmt og kjølig hvitt lys

  Skap den riktige stemningen med ulike toner av vakkert, naturlig hvitt LED-lys. Bruk appen på smartenheten til å stille inn alle slags hvittoner, fra kjølig, energigivende dagslys (6500 K) til beroligende varmt og hvitt lys (2200 K).

 • Enkel og jevn dimming uten installasjon av nye ledninger

  Juster lysstyrken til Philips hue-lyskilden på en enkel og sømløs måte via smartenheten. Du trenger ikke å installere nye ledninger eller montere en veggdimmer.

 • 3D-tekstur for skinnende lyseffekt

  hue Phoenix har en 3D-struktur som gir lampen et stiligere utseende og gir god spredning av lyset. Lampens overflate har et sekskantet mønster som fanger opp og reflekterer lyset, noe som skaper en skinnende effekt. Effekten endres avhengig av hvor du befinner deg i forhold til lampen. Dette gjør hue Phoenix til en dynamisk og oppsiktsvekkende dekorgjenstand i hjemmet, selv når lyset er slukket.

 • Full kontroll fra smartenheten med ekstra funksjoner

  Koble Philips Hue-lampen til Hue-kontrollsenteret, og bli kjent med alle belysningsmulighetene. Styr Hue-lampen trådløst fra en iOS- eller Android-enhet via Philips Hue-appen eller en tredjeparts app utviklet for Hue. Angi timere, varsling, alarmer samt geofence-teknologi for myk sikkerhet, og synkroniser med underholdningssystemet for å få fullt utbytte av Hue-systemet.

 • Få lysvarsler for å holde deg tilkoblet

  Du kan angi Philips hue til å varsle deg om innkommende samtaler, meldinger, oppdateringer på sosiale medier, avtaler, været og annen relevant kommunikasjon du får på smartenheten. Du kan angi ulike lysfunksjoner via IFTTT-plattformen. hues lysvarsler holder deg informert og tilkoblet på en behagelig måte.

 • Stil inn lysene til å slå seg av og på når du ikke er hjemme

  Få det til å se ut som du er hjemme, selv når du er borte. Still inn alarmer eller bruk timerfunksjonen til å slå av og på lysene ved faste eller tilfeldige klokkeslett. Med Internett-tilgang kan du også kontrollere hjemmebelysningen direkte via appen på smartenheten. Hvis du aktiverer geofencing i appen, slås lysene automatisk av eller på når du forlater huset eller kommer hjem. Lett og praktisk – uansett hvor du befinner deg.

 • Alltid oppdatert

  Philips Hue er basert på ZigBee, en trygg og pålitelig teknologi med lavt strømforbruk som kontrollerer lysene dine. Nye funksjoner og forbedringer blir hele tiden lagt til systemet. Oppdateringer til både programvare og fastvare gjøres trådløst og sømløst direkte til Hue-produktet.

 • Koble til opptil 50 Hue-lyskilder og -lamper

  Du kan koble opptil 50 lyskilder eller lamper til Philips Hue-kontrollsenteret. Det er bare å begynne med et av de tilgjengelige startsettene og legge til Philips Hue-produkter. Du kan så styre lysene dine med fingeren via den intuitive Philips Hue-appen for iOS- og Android-smartenheter.

Se alle spesifikasjoner

Eco passport – vår oversikt over miljøvennlige produktspesifikasjoner

Philips bryr seg om miljøet og samfunnet og støtter miljøvennlig design.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i