Forbedre seeropplevelsen

  I denne TVen kombineres et Real Flat-bilderør med prosessorteknologi på 100 Hz for å sikre at filmer og sportssendinger vises riktig og uten anstrengelser for øynene. Virtual Dolby Surround-lyd gir seeropplevelsen en ekstra dimensjon. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Forbedre seeropplevelsen

 • Real Flat-bilderørteknologi gir deg virkelighetsnære bilder

  Det flatere røret gir en bredere visningsvinkel i tillegg til å minimere refleksjoner for best mulig bilde.

 • 100 Hz Digital Scan gir et stabilt, mer behagelig bilde

  Et tradisjonelt TV-apparat viser bildet 50 ganger i sekundet (50 hertz). Denne frekvensen kan vi mennesker oppfatte som en forstyrrende flimring. 100 Hz-apparater viser bildet 100 ganger i sekundet, og dermed unngår du denne feltflimringen. Philips' digitale skanning dobler antallet linjeflimmer, noe som gjør at flimringen ikke vises. Resultatet er et mer stabilt bilde som er behagelig å se på.

 • Scan Velocity Modulation forbedrer definisjon og kontrast

  Scan Velocity Modulation varierer elektronstrålehastigheten for et finere gjengitt bilde med forbedret skarphet og kontrast.

 • Virtual Dolby Surround for en kinolignende lydopplevelse

  Virtual Dolby Surround er en behandlingsteknologi for å forbedre surround-lydeffekter. Den skaper en følelse av Dolby Pro Logic uten at det er nødvendig med ekstra bakhøyttalere. Du blir totalt oppslukt av TV-opplevelsen.

 • Smart Picture og Smart Sound for å gjøre visningen personlig.

  Philips' forhåndsinnstilte modi for Smart Picture og Smart Sound gir deg direkte tilgang via én enkelt tast på fjernkontrollen. Du kan velge de beste lyd- og bildeinnstillingene for de ulike lyd- og bildemodiene.

 • 100-siders tekst-tv for rask tilgang til tekstinformasjon

  Tekst-tv er et vanlig system som overføres av de fleste kringkastere. Med 100-siders Smart Text-funksjon går det raskt å bytte side.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i