Høy ytelse og god design!

  Denne 29" Real Flat-TVen gir bilder med optimal kontrast, farge og skarphet ved hjelp av Digital Crystal Clear-teknologien. Den har også Virtual Dolby Surround-lyd og 2-tuners PIP slik at du kan se på to kanaler samtidig. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Høy ytelse og god design!

 • Smart Sound optimaliserer lydinnstillinger

  Smart Sound optimaliserer lydinnstillinger

  Smart Sound gir optimale lydinnstillinger for Ultra Bass, bass, diskant og balanse slik at du får best mulig underholdning.

 • Real Flat-bilderørteknologi gir deg virkelighetsnære bilder

  Det flatere røret gir en bredere visningsvinkel i tillegg til å minimere refleksjoner for best mulig bilde.

 • Digital Crystal Clear gir like klare bilder som på kino

  Digital Crystal Clear er en pakke med nyskapende bildefunksjoner som justerer og optimerer bildekvaliteten digitalt for optimal kontrast, farge og skarphet. Digital Crystal Clear gir like klare bilder som på kino.

 • Virtual Dolby Surround for en kinolignende lydopplevelse

  Virtual Dolby Surround er en behandlingsteknologi for å forbedre surround-lydeffekter. Den skaper en følelse av Dolby Pro Logic uten at det er nødvendig med ekstra bakhøyttalere. Du blir totalt oppslukt av TV-opplevelsen.

 • 10 sider Smart Text for rask tilgang til tekst-tv.

  Tekst-tv er et vanlig system som overføres av de fleste kringkastere. Med 10-siders Smart Text i minnet går det raskt å bytte side.

 • Smart Picture gjør nytelsen av filmer og spill bedre

  Med Smart Picture-knappen på fjernkontrollen kan du med ett trykk velge ulike forhåndsinnstilte optimaliserte bildeinnstillinger som passer for ulike TV-programmer, slik at nytelsen av filmer og spill blir bedre

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i