LCD-skjerm med MultiView

  Panorama-visning, Crystalclear-bilder

  Denne Philips UltraWide 29"-skjermen kommer til å imponere deg med Crystalclear-bilder på 2560 x 1080 og fantastiske farger. Den utmerkede 21:9 AHIPS-skjermen med svært smal ramme gir deg panoramautsikt mot verden. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Brilliance LCD-skjerm med MultiView

UltraWide 21:9, 29" / 73 cm, , 2560 x 1080 298P4QJEB/00 Finn lignende produkter

Panorama-visning, Crystalclear-bilder

på UltraWide, MultiView-skjerm

 • SmartErgoBase gjør det mulig å foreta menneskevennlige ergonomiske justeringer

  SmartErgoBase gjør det mulig å foreta menneskevennlige ergonomiske justeringer

  SmartErgoBase er en skjermfot som gir ergonomisk visningskomfort og kabelhåndtering. Fotens brukervennlige høyde, dreining, vippefunksjon og roteringsvinkel justerer skjermen for maksimal komfort, noe som kan redusere fysisk belastning ved lange arbeidsdager. Kabelhåndteringen reduserer kabelrot og holder arbeidsområdet ryddig og profesjonelt.

 • Lav ramme-til-bord-høyde for å gi best mulig komfort for leseren

  Lav ramme-til-bord-høyde for å gi best mulig komfort for leseren

  Takket være den avanserte SmartErgoBase kan Philips-skjermen senkes nesten helt ned til bordnivå, slik at den gir en komfortabel visningsvinkel. Den lave ramme-til-bord-høyden er den perfekte løsningen hvis du bruker briller som er bifokale, trifokale eller som har progressive linser til PC-arbeidet. I tillegg kan brukere med svært forskjellige høyder bruke skjermen i vinkel- og høydeinnstillingen de foretrekker, noe som bidrar til å redusere spenning og tretthet.

 • Panoramisk 21:9 AH-IPS-skjerm gir fantastiske bilder

  Denne nyeste Philips-skjermen bruker avansert 21:9 panoramisk Ah-IPS-panel med ekte 8 biters fargedybde noe som resulterer i fremragende fargenøyaktighet. Philips' TrueVision-teknologi oppnår mer enn 99 % sRGB-fargeområde med delta-E på mindre enn 3, langt strammere enn Windows-spesifikasjon. 21:9-format gjør det perfekt egnet for å vise flere regnearkkolonner. Visningsvinkelen på 178/178 grader tilrettelegger for best mulig arbeid med grafisk design, Internett-programmer, bilderetusjering og mye mer. Nå kan du åpne to Internett-sider i full størrelse side ved side, navigere mellom flere programmer og enkelt gjøre flere ting på én gang.

 • Crystalclear UltraWide HD med 2560 x 1080 piksler

  Disse nyeste Philips-skjermene leverer Crystalclear, Quad HD-bilder med 2560 x 1440 eller 2560 x 1080 piksler. Disse nye skjermene bruker paneler med høy ytelse, svært høy pikseltetthet og 178/178-graders bred visning. Dette er et resultat av kilder med høy båndbredde som DisplayPort, HDMI, Dual link DVI eller tilleggsutstyret Thunderbolt. Slik gir disse skjermene liv til bilder og grafikk. Enten du stiller profesjonelle krav til ekstremt detaljert informasjon i løsninger med datamaskinassistert konstruksjon og produksjon, du bruker programmer med 3D-grafikk eller du er en finansekspert som arbeider i enorme arbeidsark gir Philips-skjermene deg Crystalclear-bilder.

 • MultiView gir aktiv dobbel tilkobling og visning samtidig

  Med den svært høye oppløsningen til Philips MultiView-skjermen kan du oppleve en verden av tilkoblingsmuligheter på en enkel måte både på kontoret og hjemme. MultiView gir aktiv dobbel tilkobling og visning slik at du kan arbeide på flere enheter samtidig, for eksempel en stasjonær og en bærbar datamaskin. Dette gjør komplisert fleroppgavekjøring enkel. Du kan enkelt se fotball fra set-top-boksen på høyre side mens du surfer på Internett på den bærbare datamaskinen på venstre side. Kanskje du vil holde øye med en direkte nyhetsstrøm med lyd i et lite vindu, samtidig som du arbeider med et nytt blogginnlegg.

 • Svært smal ramme for maksimal visning og minimal ramme

  De nye Philips-skjermene bruker paneler med den nyeste teknologien og er designet med en minimalistisk tilnærming ved at tykkelsen på den ytre rammen er begrenset til ca. 2,5 mm. I kombinasjon med en svart matrisestripe i panelet på ca. 9 mm er den totale størrelsen på rammen redusert betraktelig, noe som gir minimalt med distraksjoner og maksimal visningsstørrelse. Skjermen med den svært smale rammen er spesielt godt egnet for flervisning eller hellende oppsett som spill, grafisk design og profesjonelle programmer, og du får følelsen av at du bruker én stor skjerm.

 • Display Port for seriekobling med bruk av flere skjermer

  Denne Philips-skjermen bruker Display Port 1.2a Multi Stream Transport (MST)-teknologi med HBR2, noe som fordobler datakapasiteten til 21,6 gbps. Dette gjør at den kan seriekobles med flere skjermer, og dermed øke effektiviteten din dramatisk. Denne seriekoblingen med mulighet for bruk av flere skjermer gjør at Philips-skjermen egner seg spesielt godt til bruk i finans, bankvirksomhet, kontrollrom og andre lignende miljøer. Hvis du skal bruke denne funksjonen, må grafikkortet på datamaskinen din være sertifisert til DP1.2 med MST-mulighet. Hvis du vil ha detaljert informasjon, kan du gå til http://www.displayport.org/

 • SmartConnect med HDMI, Display Port og Dual-link DVI

  Disse Philips-skjermene har et rikt utvalg av tilkoblingsmuligheter og er utstyrt med flere tilkoblinger som Dual-link DVI, Display Port og universal HDMI-kontakt. Dette gjør at du kan nyte ukomprimert video og lyd med høy oppløsning. USB 3.0-muligheten sikrer at du kan få dataoverføring med svært høy hastighet samtidig som du har globale tilkoblingsmuligheter. Uansett hvilken kilde du bruker, kan du stole på at denne Philips-skjermen sikrer at investeringen ikke går ut av bruk med det første.

 • USB 3.0 gjør at du raskt kan overføre data og lade smarttelefonen

  Super Speed USB 3.0 gir en overføringshastighet på 5,0 gbit/s. Dette er ti ganger raskere enn standard USB 2.0 og forkorter dataoverføringstiden betydelig, slik at du sparer tid og penger. Med større båndbredde, superhøy overføringshastighet, bedre strømhåndtering og førsteklasses samlet ytelse setter USB 3.0 den nyeste globale standarden, slik at du kan bruke lagringsenheter med stor kapasitet. Sync-N-Go-teknologien gjør at du ikke lenger må vente på ledig båndbredde. Investeringen din i USB 2.0-enheter er fortsatt brukbar, ettersom den er bakoverkompatibel.

 • Innebygde stereohøyttalere for multimedia

  Et par stereohøyttalere med høy kvalitet er bygd inn i skjermenheten. De kan være synlige fra fronten, eller usynlige pekende nedover, pekende oppover, pekende bakover, osv. avhengig av modell og utforming.

 • 65 % resirkulert plast med TCO Edge

  TCO Edge-sertifisering blir gitt til produkter som gjør mer enn det som kreves av de nåværende økomerkeprogrammene. Kravene overgår standard TCO-krav og innebærer at produktet bruker minimum 65 % resirkulert plast, er energieffektivt, har 100 % resirkulerbar emballasje og er utformet for å kunne resirkuleres enkelt. Du kan stole på at denne Philips-skjermen er et banebrytende teknologisk produkt som er best i ICT-klassen, noe som er en fordel for deg og planeten, og hjelper deg med å gjøre et ansvarlig grønt IT-kjøp.

 • Null strømforbruk med 0 W-bryteren

  Når du slår på 0 W-bryteren, som er praktisk plassert på baksiden, kan du stoppe strømtilførselen til skjermen fullstendig. Dette betyr at TVen får et strømforbruk på null, noe som reduserer karbonfotavtrykket enda mer

Se alle spesifikasjoner
 • Ordet/varemerket IPS og de tilhørende patentene på teknologier tilhører sine respektive eiere.
 • EPEAT Gold er kun gyldig der Philips registrerer produktet. Gå til www.epeat.net for registreringsstatus i landet der du bor.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i