Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/278g4dhsd_00/278g4dhsd_00_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  LCD-skjerm med Ambiglow

  Glimrende Ambiglow-skjerm

  Gjør spillingen bedre med denne Philips Gioco 3D-skjermen med Ambiglow. Ved å lage en bildematchende aura av lys på bakveggen vil den nyskapende Ambiglow visuelt forstørre skjermen og gi deg en oppslukende 3D-opplevelse Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Brilliance LCD-skjerm med Ambiglow

Gioco, 27" (68, 6 cm), 3D Ambiglow-skjerm 278G4DHSD/00 Finn lignende produkter

Glimrende Ambiglow-skjerm

for fengslende 3D-spilling

 • Ambiglow gir en mer intens 3D-opplevelse med en aura av lys

  Ambiglow gir en mer intens 3D-opplevelse med en aura av lys

  Ambiglow gir en ny dimensjon til seeropplevelsen. Den nyskapende Ambiglow-teknologien forstørrer skjermen automatisk ved å skape en aura av lys på veggen bak skjermen. Den raske prosessoren analyserer innkommende bildeinnhold og tilpasser fargen og lysstyrken på lyset, slik at den stemmer overens med bildet. Brukervennlige alternativer gjør at du kan justere omgivelsene slik du vil ha det, og redusere slitasjen på øynene. Philips Ambiglow, som passer spesielt for å se filmer og sport eller spille 2D- eller 3D-spill, gir deg en unik og altoppslukende seeropplevelse.

 • AH-IPS-skjermer gir strålende bilder med levende farger

  AH-IPS-skjermer gir strålende bilder med levende farger

  Denne nyeste Philips-skjermen bruker avanserte AH-IPS-paneler som gir overlegen fargegjengivelse, svartid og strømforbruk. I motsetning til standard TN-paneler, viser AH-IPS-paneler jevn farge selv ved 178 grader vidvinkel og i dreiningsmodus. Med fantastisk ytelse er AH-IPS best egnet for programmer der det er viktig med fargenøyaktighet og konsekvent lysstyrke til enhver tid, for eksempel bilderetusjering, grafikkprogrammer og websøking.

 • SmartImage-spillmodus optimalisert for spillere

  SmartImage-spillmodus optimalisert for spillere

  Den nye Philips-spillskjermen har en skjermvisning med rask tilgang som er finjustert for spillere, og som gir deg flere alternativer. FPS-modus (førstepersonsskyting) forbedrer mørke farger i spill, slik at du ser skjulte gjenstander i mørke områder. Racing-modusen tilpasser visningen med raskeste responstid og mange farger samt bildejusteringer. RTS-modusen (sanntidsstrategi) har en spesiell SmartFrame-modus som gjør det mulig å fremheve spesifikke områder og gjøre størrelse- og bildejusteringer. Gamer 1 og Gamer 2 tilbyr personlig tilpassede innstillinger basert på ulike spill, noe som sikrer best mulig ytelse.

 • Smart Bias-belysning på 6500 K gir en optimal seeropplevelse

  Smart Bias-belysningsmodusen gjør at du kan glede deg over optimal bildekvalitet med seerkomfort. I et mørkt rom utvider og trekker øynene seg sammen med bilder i stadig endring, noe som kan føre til Computer Vision Syndrome. Smart Bias-lys skaper en myk aura av statisk hvitt lys på 6500 K på veggen rundt skjermen. Dette passer spesielt for personer som sitter mange timer foran skjermen, og det bidrar ikke bare til å redusere slitasjen på øynene, men eliminerer også refleksjoner og glimt fra rombelysningen for å forbedre konstrastforholdet og bildedetaljene og bevare riktig fargeoppfatning.

 • Minimalistisk utseende med svært smal ramme

  De nye Philips-skjermene bruker paneler med den nyeste teknologien og er designet med en minimalistisk tilnærming ved at tykkelsen på den ytre rammen er begrenset til ca. 2,5 mm. I kombinasjon med en svart matrisestripe i panelet på ca. 9 mm er den totale størrelsen på rammen redusert betraktelig, noe som gir minimalt med distraksjoner og maksimal visningsstørrelse. Skjermen med den svært smale rammen er spesielt godt egnet for flervisning eller hellende oppsett som spill, grafisk design og profesjonelle programmer, og du får følelsen av at du bruker én stor skjerm.

 • Flimmerfri 3D-ytelse

  Flimmerfri 3D sikrer at du får mange timer med komfortabel underholdning. De rimelige, lette og flimmerfrie brillene trenger ingen batterier eller kabeltilkoblinger. Nå slipper du endelig alle problemer og kan nyte 3D med familien.

 • Auto 3D med de nyeste Blu-ray- og spillkonsollene med HDMI

  Med Blu-ray-spillere for spill og filmer med HDMI 1.4a-kompatibel tilkobling bytter Philips 3D-skjermen automatisk til 3D-modus, slik at du får fantastiske bilder øyeblikkelig. Ingen flere problemer med justeringer.

 • USB 3.0 gjør at du raskt kan overføre data og lade smarttelefonen

  Super Speed USB 3.0 gir en overføringshastighet på 5,0 gbit/s. Dette er ti ganger raskere enn standard USB 2.0 og forkorter dataoverføringstiden betydelig, slik at du sparer tid og penger. Med større båndbredde, superhøy overføringshastighet, bedre strømhåndtering og førsteklasses samlet ytelse setter USB 3.0 den nyeste globale standarden, slik at du kan bruke lagringsenheter med stor kapasitet. Sync-N-Go-teknologien gjør at du ikke lenger må vente på ledig båndbredde. Investeringen din i USB 2.0-enheter er fortsatt brukbar, ettersom den er bakoverkompatibel.

 • Lad den mobile enheten raskt

  Denne nye Philips-skjermen leveres med en innebygd USB 3.0-hurtiglader. Denne skjermen benytter seg av en spesiell krets som øker strømmen til 1,5 A, og lader den mobile enheten raskt samtidig som du kan foreta raske dataoverføringer, noe som gjør at du sparer både tid og penger. Du kan lade alle standardenheter med USB-lademetoden.

Se alle spesifikasjoner
 • Unngå å se direkte mot Ambiglow-LEDene. De er svært sterke og kan forårsake et midlertidig uklart syn.
 • For å unngå ubehag som svimmelhet, hodepine eller forvirring, bør du unngå å se på 3D for lenge om gangen.
 • Foreldre bør overvåke barnas bruk av 3D og sørge for at de ikke opplever ubehag som nevnt over. Det anbefales at barn under seks år ikke ser i 3D.
 • Les brukerhåndboken for å finne ut mer om 3D og helse
 • For VGA-kort og andre krav for 3D-bruk, kan du gå til www.philips.com/support for å få mer informasjon.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i