Profesjonell LCD-TV

  Den allsidige og interaktive hotell-TVen

  Denne stilige og energibesparende hotell-TVen er fullstendig forberedt på interaktivitet. Gjestene får en flott seeropplevelse valgfritt forbedret med musikk på badet og en tilpasset velkomstmelding. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Den allsidige og interaktive hotell-TVen

Philips HD-klar LCD-TV

 • Ekstern programvareoppgradering

  TV-programvaren som kontrollerer hotellspesifikke funksjoner, kan oppgraderes eksternt via en sertifisert systemleverandør.

 • Kompatibel SmartCard Xpress-boks for interaktive systemer

  Den valgfrie SmartCard Xpress-boksen kan monteres på baksiden av TVen. Dette gjør det mulig for tredjepartsdekodere og programkort å samhandle med TVen og legge til nye funksjoner. TVen kan også kobles til eksterne dekodere og set-top-bokser fra alle større leverandører av interaktive systemer. Dette skjer gjennom Serial Xpress-kontrollgrensesnittet (som støtter UART og RS232 protokoller) og SmartPlug-kontrollgrensesnittet.

 • Digital Crystal Clear for klarere bilder som på kino

  Digital Crystal Clear er en behandlingsteknologi som justerer og forbedrer bildekvaliteten digitalt ved å optimalisere kontrast-, farge- og skarphetsnivået, noe som gir klarere bilder som på kino.

 • Velkomstmelding på skjermen

  En velkomstmelding vises hver gang TVen slås på.

 • Dreiestativ med tyverisikring

  Denne LCD-TVen leveres med et dreiestativ som gir gjestene mulighet til å justere TVen slik at de kan se på TV fra hvor som helst i rommet. Stativet kan festes til et bord eller andre møbler for å gi ekstra beskyttelse mot tyveri.

 • Trådløs SmartLoader for rask kloning

  Gir deg muligheten til enkelt og trådløst å kopiere alle programmeringsinnstillinger fra én TV til andre TVer på under et minutt. Funksjonen sikrer likhet mellom TVene og reduserer installasjonstid og -kostnader betydelig.

 • Ekstern høyttalerkontakt og ekstra strømforsyning

  TVen er utstyrt med en forsterket lydkontakt for enkel installasjon av eksterne høyttalere (for eksempel på badet). Dette fjerner behovet for investeringer i eksternt utstyr. Den ekstra, integrerte strømforsyningen fjerner behovet for en separat strømforsyning for et interaktivt system. Hvis den brukes alene, kan den ekstra strømforsyningen slås av for å spare strøm.

 • Låse installasjonsmenyen

  Forhindrer uautorisert tilgang til installerings- og konfigureringsinnstillinger. Det sikrer maksimal nytte for gjestene, og du unngår unødvendige omprogrammeringskostnader.

 • SmartPower for energisparing

  Intensiteten på bakgrunnsbelysningen kan kontrolleres og forhåndsinnstilles av systemet. Dette kan redusere strømforbruket med opptil 50 % og spare en betydelig sum på strømregningen.

 • Øko-vennlig design og flammesikkert kabinett

  Bærekraft er en viktig del av Philips' forretningsvirksomhet. Philips' TVer er utformet og produsert i henhold til våre EcoDesign-prinsipper som skal minimere den totale miljøpåvirkningen med lavere strømforbruk, fjerning av giftige stoffer, lavere vekt, mer miljøvennlig emballasje og bedre gjenvinning. Philips' TVer har også et spesielt kabinett i et flammesikkert materiale. Uavhengige tester som er utført av brannvesenet, har vist at der TVer noen ganger kan intensivere branner forårsaket av eksterne kilder, bidrar ikke Philips' TVer til spredning av brann.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i