LCD-skjerm

  Flotte LED-bilder med levende farger

  Denne Philips-skjermen gir deg livaktige bilder. Viktige funksjoner som SmartContrast sikrer flotte og klare bilder og gjør denne skjermen til et meget godt valg. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

LCD-skjerm

V-serien, 23, 6" / 59, 9 cm 243V5QSBA/00 Finn lignende produkter

Flotte LED-bilder med levende farger

 • MVA-skjerm for brede visningsvinkler og dype kontrastnivåer

  MVA-skjerm for brede visningsvinkler og dype kontrastnivåer

  MVA LED-skjermen fra Philips bruker avansert multidomeneteknologi for vertikal justering som gir deg svært høye, statiske kontrastforhold for ekstra levende og klare bilder. Mens vanlige kontorprogrammer brukes enkelt, passer den svært godt til bilder, nettsurfing, filmer, spill og krevende grafiske programmer. Den optimaliserte pikselhåndteringsteknologien gir 178/178-graders visning i ekstra vid vinkel, noe som gir skarpe bilder.

 • 16:9 Full HD-skjerm for skarpt detaljerte bilder

  16:9 Full HD-skjerm for skarpt detaljerte bilder

  Bildekvalitet teller. Vanlige skjermer gir kvalitet, men du forventer mer. Denne skjermen har en forbedret Full HD-oppløsning med 1920 x 1080 piksler. Tenk deg et virkelig levende bilde med Full HD for skarpe detaljer kombinert med høy lysstyrke, utrolig kontrast og realistiske farger.

 • SmartContrast for ekte, svarte detaljer

  SmartContrast for ekte, svarte detaljer

  SmartContrast er en Philips-teknologi som analyserer innholdet du viser, justerer fargene automatisk og kontroller bakgrunnsbelysningens intensitet for å forbedre kontrasten dynamisk slik at du får de beste digitale bildene og videoene, eller som hjelp når du spiller spill med mørke fargetoner. Når økonomimodus velges, justeres kontrasten og bakgrunnsbelysningen fininnstilles for å gi akkurat den riktige visningen av kontorapplikasjoner som brukes hver dag, og for å senke strømforbruket.

 • Kvikksølvfri og miljøvennlig skjerm

  Philips-skjermer med LED-bakbelysning inneholder ikke kvikksølv, et av de giftigste naturlige stoffene som påvirker mennesker og dyr. Dette reduserer skjermens påvirkning på miljøet gjennom hele levetiden, fra produksjon til avhending.

Se alle spesifikasjoner
 • Smart svartid er den optimale verdien fra enten GtG- eller GtG (BW)-tester.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i