PC-produkter, nettbrett og telefoner

  LED-skjerm med berøringskontroll

  Slank og tiltalende LED-skjerm med naturlige farger

  Denne nye generasjonen 221EL2 Full HD-LED-skjerm med SmartContrast og SmartImage Lite har en slank og tiltalende design og er et godt valg uansett hvilke behov du har Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

LED-skjerm med berøringskontroll

54, 6 cm / 21, 5", E-serien, Full HD 221EL2SB/10 Finn lignende produkter

Slank og tiltalende LED-skjerm med naturlige farger

 • SmartContrast 20 000 000 : 1 for utrolige, svarte detaljer

  SmartContrast 20 000 000 : 1 for utrolige, svarte detaljer

  Du vil ha LCD-flatskjermen med den høyeste kontrasten og de mest levende bildene. Philips' avanserte videobehandling kombinert med unik ekstrem dimming og teknologi for bakbelysningsforsterking gir levende bilder. SmartContrast øker kontrasten mellom perfekt svartnivå og nøyaktig gjengivelse av mørke nyanser og farger. Det gir et klart og naturtro bilde med høy kontrast og levende farger.

 • Enkel bildeformatkontroll bytter mellom bred- og 4:3-format

  Enkel bildeformatkontroll bytter mellom bred- og 4:3-format

  Philips' enkle bildeformatkontroll på OSD er der for å bytte fra 4:3-sideforhold til widescreen-modus og tilbake for å tilpasse sideforholdet på skjermen til innholdet når du arbeider med brede dokumenter, uten at du må bla eller vise widescreen-medier i widescreen-modus, og forvrengningsfri, opprinnelig modusvisning av innhold i 4:3-sideformat.

 • Slank design for et moderne utseende

  ny serie med Philips-skjermer som bruker neste generasjon Slim CCFL eller LED, noe som gjør designen mye slankere enn tidligere modeller. Det slanke utseendet gjør ikke skjermene bare til en fryd for øyet, du sparer også plass på skrivebordet.

 • LED-teknologi sørger for naturlige farger

  Hvite lysdioder er enheter som lyser opp med full og jevn lysstyrke raskere slik at det går fortere å starte opp. Lysdioder inneholder ikke kvikksølv, noe som betyr miljøvennlig resirkulering og avhending. Med lysdioder får du bedre kontroll over dimmingen av LCD-bakgrunnsbelysningen, og dermed et svært høyt kontrastforhold. Du får også en utmerket fargegjengivelse takket være en jevn lysstyrke på skjermen.

 • Full HD LCD-skjerm, 1920 x 1080p

  Denne skjermen har en oppløsning som kalles Full HD. Med avansert LCD-skjermteknologi har skjermen en høydefinisjons widescreen-oppløsning på 1920 x 1080p. Den gir best mulig bildekvalitet fra alle formater av HD-innsignaler. Den gir flotte bilder uten flimring og med optimal lysstyrke og suverene farger. Det levende og skarpe bildet gir deg en bedre seeropplevelse.

 • 16:9-skjerm for best widescreen-spilling og video

  Et sideforhold er et uttrykk på bredden på et videobilde sammelignet med høyden. 16:9-sideforhold for widescreen er standard for universell til høydefinisjons-TV og europeisk digital-TV. Et opprinnelig 16:9-sideforhold betyr uovertruffen visning av spill og video uten striper øverst og nederst i bildet, og uten kvalitetstapet som stammer fra skalering, endring av et bilde for å få det til å passe til en annen skjermstørrelse.

 • Moderne berøringskontroller

  Berøringskontroller er intelligente, berøringsfølsomme ikoner som erstatter knapper som stikker frem, noe som gjør at brukeren kan justere skjermen etter eget ønske. Berøringskontroll gjør at skjermen får et moderne utseende og reagerer på den minste berøring.

 • Energy Star for energisparing og lavt strømforbruk

  Energy Star er et energieffektivitetsprogram som sponses av EPA i USA, og som også er tatt i bruk av mange andre land. Energy Star-sertifisering sikrer at du kjøper et produkt som oppfyller de nyeste standardene for energieffektivitet, og som drives med maksimal strømeffektivitet på alle driftsnivåer. Nye Philips-skjermer er sertifisert for Energy Star 5.0-spesifikasjonene, og de møter eller overgår standarden. I dvalemodus krever for eksempel Energy Star 5.0 et effektforbruk på mindre enn 1 watt, mens Philips-skjermer bruker mindre enn 0,5 watt. Flere detaljer er tilgjengelig fra www.energystar.gov

 • Miljøvennlige materialer som oppfyller internasjonale standarder

  Det er viktig for Philips å bruke bærekraftige, miljøvennlige materialer i sine skjermserier. Alle plastikkdeler til kabinetter, metallstrukturer og emballasje er laget av 100 % resirkulerbare materialer. I noen utvalgte modeller tar vi i bruk opptil 65 % resirkulert plastikk. Vi overholder RoHS' standarder strengt for å sikre en stor reduksjon eller eliminering av giftige stoffer som for eksempel bly. Kvikksølvinnholdet i skjermer med CCFL-bakbelysning har blitt redusert betraktelig, mens det har blitt fullstendig eliminert i skjermer med LED-bakbelysning. Gå til Philips på http://www.asimpleswitch.com/global/ for å finne ut mer.

 • Glanset overflate for å passe til innredningen

  En flott og elegant glanset overflate som står godt til innredningen din.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i