LCD-skjerm

  LCD-skjerm

  Kun for dine øyne!

  Lightframe LCD-skjermer gir en unikt synsvennlig og tretthetsreduserende opplevelse for hele familien. Disse skjermene har også elegant og iøynefallende stil, og de er en fryd for øyet. De er utformet for mennesker som tilbringer mange timer med arbeid foran dataskjermen. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Brilliance LCD-skjerm

56 cm (22") bred X-serie 220X1SW/00 Finn lignende produkter

Kun for dine øyne!

Reduser slitasjen på øynene med nyskapende Lightframe LCD

 • SmartImage: Optimalisert brukervennlig skjermopplevelse

  SmartImage: Optimalisert brukervennlig skjermopplevelse

  SmartImage er en eksklusiv, ledende teknologi fra Philips, som analyserer innholdet som vises på skjermen, og som gir deg optimal skjermytelse. Med dette brukervennlige grensesnittet kan du velge ulike modi, som kontor, bilde, underholdning, økonomi osv., for å tilpasse skjermen programmet som brukes. Basert på det du velger, optimerer SmartImage dynamisk kontrasten, fargemetningen og skarpheten på bilder og videoopptak for optimal skjermytelse. Valg av økonomimodus kan spare mye strøm. Alt skjer i sanntid og med ett enkelt tastetrykk.

 • TrueVision: Skjermytelse med laboratoriekvalitet

  TrueVision: Skjermytelse med laboratoriekvalitet

  TrueVision er bransjeledende, og dette er Philips' test- og algoritme-teknologi for skjermjusteringer og fininnstilling. Denne omfattende prosessen sikrer optimal skjermytelse i overensstemmelse med en standard som er fire ganger strengere enn kravene til Microsofts Vista. Enhver skjerm som forlater fabrikken, må oppfylle disse kravene, ikke bare et lite utvalg. Bare Philips går så langt som å levere dette nivået på fargenøyaktighet og skjermkvalitet for hver enkelte skjerm.

 • SmartContrast 30 000 : 1 for utrolige, svarte detaljer

  SmartContrast 30 000 : 1 for utrolige, svarte detaljer

  Du vil ha LCD-flatskjermen med den høyeste kontrasten og mest levende bildene. Philips' avanserte bildebehandling kombinert med unik ekstrem dimming og teknologi for bakbelysningsforsterking gir levende bilder. SmartContrast øker kontrasten mellom perfekt svartnivå og nøyaktig gjengivelse av mørke nyanser og farger. Det gir et klart og naturtro bilde med høy kontrast og levende farger.

 • Rask svartid opptil 2 ms

  Rask svartid opptil 2 ms

  SmartResponse er en eksklusiv overstyringsteknologi fra Philips. Når den er slått på, justerer den automatisk svartidene for bestemte programkrav som spill eller filmer, som krever raskere responstid for å produsere bilder uten hakkete bevegelser, tidsforsinkelse og innbrente konturer

 • Dobbel inngang kan brukes for både analoge VGA- og digitale DVI-signaler

  Dobbel inngang kan brukes for både analoge VGA- og digitale DVI-signaler

  Dobbel inngang gir deg koblinger for både analoge VGA- og digitale DVI-signaler.

 • Automatisk bildeformat som bytter mellom bred- og 4:3-format med én knapp

  Automatisk bildeformat som bytter mellom bred- og 4:3-format med én knapp

  Philips' automatiske bildeformatkontroll er en knapp som bytter fra 4:3-sideforhold til widescreen-modus og tilbake, for å tilpasse sideforholdet på skjermen til innholdet når du arbeider med brede dokumenter, uten at du må bla eller vise widescreen-medier i widescreen-modus, og forvrengningsfri, opprinnelig modusvisning av innhold i 4:3-sideformat.

 • USB-port for enkel tilkobling av eksterne enheter

  USB-port for enkel tilkobling av eksterne enheter

  USB-porten lar brukeren enkelt koble til multimedieenheter med plug and play-funksjonalitet, for eksempel USB-minneenheter, kamera, bærbar HDD, web-kamera, PDA, skriver og mange andre enheter som har en USB-kontakt tilgjengelig. Den praktisk plasserte USB 2.0-porten på skjermen gjør at USB 2.0-signalene går gjennom til datamaskinen. Legg merke til at mange enheter som kameraer og HDD, kanskje må slås på separat. Det er fordi de har høyere strømkrav enn USB-porten på skjermen kan yte.

 • Reduser slitasjen på øynene med nyskapende belysningsteknologi

  Lightframe er Philips LCD-teknologi som ved å slå på Lightframe reduserer slitasjen på øynene ved å omslutte monitorrammen med blått lys som stimulerer de visuelle sansene. Det gir forbedret konsentrasjon og en generell god følelse.

 • Glanset pianohvit overflate er designet for å passe til innredningen

  En flott og elegant pianohvit overflate som står godt til innredningen din.

 • DVI-D-inngang og HDCP-støtte

  HDCP (High-Bandwidth Digital Content Protection) er et system for opphavsrettsbeskyttelse som er innebygd i DVI-kontakten. Det stopper uautorisert kopiering av opphavsrettsbeskyttet innhold. Med HDCP kan du spille av beskyttet innhold, for eksempel filmer og konserter. Den kontrollerer signalet for å forhindre piratkopiering, og tillater bare at det vises lovlige kopier av innholdet.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i