Profesjonell LCD-TV

  Avansert design til enestående pris

  Med denne moderne og energibesparende hotell-TVen får du fordelene ved digital TV, samtidig som du er fullstendig forberedt på fremtiden. Gjestene dine vil få en varm velkomst og en flott seeropplevelse. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Profesjonell LCD-TV

20", LCD, integrert digital 20HF5335D/12 Finn lignende produkter

Kjøp en Philips Ambilight TV

og få 6 måneder med Viaplay- uten ekstra kostnad!

Avansert design til enestående pris

Philips digital LCD hotell-TV

 • Velkomstmelding på skjermen

  En velkomstmelding vises hver gang TVen slås på.

 • Integrert DVB-T-tuner for digital TV og radio

  Med den integrerte DVB-T-tuneren kan du motta digitale TV-kanaler på bakkenett, ved siden av eksisterende analoge kanaler. Gjestene dine kan også høre på digitale radiostasjoner i høykvalitetslyd uten at du må kjøpe ekstra radiomottakere.

 • HDCP innholdsbeskyttelse

  Avspilling av HDCP-beskyttet innhold støttes, for både SD- og HD-innhold. HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection) er et system for opphavsrettsbeskyttelse som hjelper til med å stoppe uautorisert duplisering av opphavsrettslig innhold (for eksempel filmer og konserter).

 • SmartLoader for rask kloning

  Gir deg muligheten til å kopiere TV-innstillinger og analoge kanalprogrammeringsinnstillinger fra én TV til andre TVer på under et minutt. Funksjonen sikrer likhet mellom TVene og reduserer installasjonstid og -kostnader betydelig.

 • Låse installasjonsmenyen

  Forhindrer uautorisert tilgang til installerings- og konfigureringsinnstillinger. Det sikrer maksimal nytte for gjestene, og du unngår unødvendige omprogrammeringskostnader.

 • Støtter VESA-montering

  En enhetlig industristandard for vegg- og takmonteringsutstyr fastsatt av Video Electronics Standards Association. Denne gir stor fleksibilitet når det gjelder monteringsmulighetene og et stort utvalg i monteringsbraketter.

 • Digital Crystal Clear for klarere bilder som på kino

  Digital Crystal Clear er en behandlingsteknologi som justerer og forbedrer bildekvaliteten digitalt ved å optimalisere kontrast-, farge- og skarphetsnivået, noe som gir klarere bilder som på kino.

 • Incredible Surround™ for bedre lydopplevelse

  Incredible Surround™ er en lydbehandlingsteknologi som utvider den virtuelle avstanden mellom de to høyttalerne, og lager en mer altoppslukende opplevelse. Med Incredible Surround™ kan gjestene nyte total surround med større dybde og bredde på lyden, uten bruk av ekstra høyttalere.

 • Lavt strømforbruk

  Philips' TVer er utformet for å minimere strømforbruket. Dette reduserer ikke bare miljøpåvirkningen, men det gir også lavere driftskostnader.

 • Øko-vennlig design og flammesikkert kabinett

  Bærekraft er en viktig del av Philips' forretningsvirksomhet. Philips' TVer er utformet og produsert i henhold til våre EcoDesign-prinsipper som skal minimere den totale miljøpåvirkningen med lavere strømforbruk, fjerning av giftige stoffer, lavere vekt, mer miljøvennlig emballasje og bedre gjenvinning. Philips' TVer har også et spesielt kabinett i et flammesikkert materiale. Uavhengige tester som er utført av brannvesenet, har vist at der TVer noen ganger kan intensivere branner forårsaket av eksterne kilder, bidrar ikke Philips' TVer til spredning av brann.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i