LCD-skjerm

  LCD-skjerm

  Design og ytelse teller!

  Dette er skjermen som passer til livsstilen din. Philips 190X7 kommer til å imponere deg med kombinasjonen av SmartImage Lite for multimedieeventyr og en stilig, nyskapende og avansert design. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Design og ytelse teller!

 • Optimal svartid for forskjellige visningskrav

  Optimal svartid for forskjellige visningskrav

  SmartResponse er en eksklusiv teknologi fra Philips som tilpasser svartiden til det som kreves for et bruksområde, og gir kortere svartid for spill og videoopptak eller bedre fargemetning for fotovisning og statiske bilder.

 • SmartContrast: Optimal kontrast for visuell klarhet

  SmartContrast: Optimal kontrast for visuell klarhet

  SmartContrast er Philips-teknologi som analyserer innholdet du viser, justerer fargene og kontrollerer bakbelysningens intensitet for å dynamisk forbedre kontrasten, slik at du får de beste digitale bildene og optimal kontrast for mer underholdningsmoro når du viser videoer eller spiller spill med mørke fargetoner. Når du velger økonomimodus, finjusteres kontrasten og bakbelysningen slik at du får en passende visning av vanlige kontorapplikasjoner sammen med lavere strømforbruk.

 • Rask svartid opptil 2 ms

  Rask svartid opptil 2 ms

  GtG-svartiden er den gjennomsnittlige tiden det tar for en piksel å gå fra én vilkårlig posisjon til en annen, som er den gjennomsnittlige overgangstiden mellom flere sett med tilfeldige fargenivåer. Jo raskere, desto bedre: Lavere svartid betyr raskere overganger, og resultatet blir derfor færre synlige bilderester i visningen av bilder som beveger seg raskt. GtG-svartiden er en viktig metode for å måle visningskvaliteten på multimedieinnhold som filmer, videoer og spill.

 • USB-port for enkel tilkobling av eksterne enheter

  USB-port for enkel tilkobling av eksterne enheter

  USB (Universal Serial Bus) er en standardprotokoll for å koble sammen PCer og eksternt utstyr. USB gir høy hastighet til lav pris, og den har blitt den mest populære metoden å koble eksterne enheter til datamaskinen på. En port du finner i synsområdet på monitoren, gir enkel tilkobling med høy hastighet for USB-enheter på et nyttig sted. (USB 2.0-støtte er avhengig av USB-konfigurasjonen på PCen. Når den er koblet til en PC som støtter USB 2.0, er skjermen USB 2.0-kompatibel)

 • Klargjort for Windows Vista

  De Vista-klare skjermene fra Philips er klargjorte for en levende og spennende visning av dette nye, visuelt sofistikerte og krevende operativsystemet fra Windows. Det er utformet til å forbedre underholdningsopplevelsen, gjøre deg mer produktiv og bidra til å kontrollere dataopplevelsen hjemme og på kontoret. Det gjør det enkelt, raskt og effektivt å vise, finne og organisere informasjon for arbeid og lek.

 • SmartImage Lite for en forbedret LCD-seeropplevelse

  SmartImage Lite er en eksklusiv, ledende teknologi fra Philips, som analyserer innholdet som vises på skjermen. Basert på et oppsett du velger, kan SmartImage Lite dynamisk forbedre kontrasten, fargemetningen og skarpheten på bilder og videoopptak for optimal skjermytelse – i sanntid og med ett enkelt tastetrykk.

 • Skjerm uten punktfeil som er kompatibel med ISO 13406-2 klasse I

  Lyse punkter og svarte punkter er feil i en LCD-skjerm. Noen produsenter ser fremdeles på slike feil i LCD-skjermen som et uunngåelig resultat av produksjonsprosessen, men det gjør ikke Philips. Philips-skjermer, som er kompatible med ISO 13406-2 klasse I-standarden, produseres med null toleranse for LCD-skjermfeil og støttes av den globale Perfect Panel™-garantien. Denne garantien gir reparasjon eller erstatning for LCD-skjermer som viser lyse eller svarte punkter, selv om det er bare ett av dem.

 • DVI-D-inngang og HDCP-støtte

  HDCP (High-Bandwidth Digital Content Protection) er et system for opphavsrettsbeskyttelse som er innebygd i DVI-kontakten. Det stopper uautorisert kopiering av opphavsrettsbeskyttet innhold. Med HDCP kan du spille av beskyttet innhold, for eksempel filmer og konserter. Den kontrollerer signalet for å forhindre piratkopiering, og tillater bare at det vises lovlige kopier av innholdet.

 • Ultramoderne SmartTouch-kontroller

  SmartTouch-kontroller er intelligente, ultramottakelige, berøringssensitive ikoner som erstatter knapper som stikker frem. SmartTouch-kontroller for eksempel, som reagerer på den minste berøring, slår på skjermen eller gjør skjermen lysere og skarpere med LightFrame™. Når SmartTouch-ikonene er aktivert, lyser de for å indikere at kommandoene er utført.

 • Nyskapende, avansert design sier noe om livsstilen!

  Et eksklusivt designkonsept som kombinerer jevne, flytende linjer som minner om vakre, moderne skulpturer, med ultramoderne materialer og en anelse teknologi for å skape en skjerm som sier noe om livsstilen.

 • Opplev multimedia med innebygde høyttalere

  Lydhøyttalere bygd inn i en visningsenhet.

 • Innebygd strømforsyning eliminerer behovet for eksterne strømadaptere

  En innebygd strømforsyning er en strømadapter som er bygd inn i dekselet på en visningsenhet, som erstatter en klumpete ekstern strømadapter.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i