LCD widescreen-skjerm

  TV-LCD-kombinasjon med alle funksjoner

  Kombiner arbeid og underholdning med denne widescreen multifunksjonsskjermen. Med et stort og bredt visningsområde, TV, video og HDMI-innganger i tillegg til innebygde høyttalere, kommer Philips 190TW8 til å øke produktiviteten din og gi deg ultimat underholdning. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

LCD widescreen-skjerm

19, 1" bred, WXGA+ 190TW8FB/00 Finn lignende produkter

TV-LCD-kombinasjon med alle funksjoner

 • HD-klar for visning av HD-signaler av beste kvalitet

  HD-klar for visning av HD-signaler av beste kvalitet

  Se den ypperlige bildekvaliteten på HD-bilder, og se HD-kilder som HDTV-set-top-boks eller Blu-ray-plate. HD Ready (HD-klar) er et beskyttet merke som gir bedre bildekvalitet enn Progressive Scan. Det er i overensstemmelse med strenge standarder som er vedtatt av EICTA for å gi en HD-skjerm som viser fordelene ved oppløsning og bildekvalitet til et HD-signal. Det har en universell tilkobling til både analog YPbPr og ukomprimert digital DVI- eller HDMI-tilkobling som støtter HDCP. Det kan vise 720p- og 1080i-signaler ved 50 og 60 Hz.

 • Innebygd TV-modul for å vise TV-programmer på PC-skjermen

  En TV-tuner innebygd i en skjerm for å vise TV-signaler i tillegg til datamaskindata.

 • HDMI-klar for topp kvalitet og én kabel for video og lyd

  En HDMI-klar enhet har all nødvendig maskinvare for å akseptere HDMI-inngang (High-Definition Multimedia Interface), digitale video- og lydsignaler av høy kvalitet som alle overføres gjennom én kabel fra en PC eller flere AV-kilder, inkludert set-top-bokser, DVD-spillere og AV-receivere.

 • Flere audio- og videoinnganger (480i/p, 720p, 1080i)

  Flere AV-innganger for en mengde formatvalg ved tilkobling av video- og audioenheter (480i/p, 720p, 1080i).

 • Opplev multimedia med innebygde høyttalere

  Lydhøyttalere bygd inn i en visningsenhet.

 • 5 ms rask svartid

  Av–på-svartid er den perioden det tar for en flytende krystall-celle å gå fra aktiv (svart) til inaktiv (hvit) og tilbake til aktiv (svart) igjen. Dette måles i millisekunder. Raskere er bedre: En lavere svartid betyr raskere overganger og det fører igjen til færre synlige bilderester i visningen av overgangen mellom tekst og grafikk. Av–på-svartid er viktig når det gjelder visning av forretningsinnhold som dokumenter, grafer og bilder.

 • WXGA, bredt format, oppløsning på 1440 x 900 for skarpere skjerm

  WXGA+ eller Wide Extended Graphics Array plus er en standard som angir en grafikkskjerms evne til å vise oppløsninger opptil 1440 x 900 piksler, og den støtter samtidig visning av mer enn én million farger. WXGA gir mulighet for at skjermene ikke benytter interlacing. Dette forbedrer skjermytelsen og øker fargenøyaktigheten.

 • Kompakt og tynn utforming som passer i alle rom

  Denne utformingen understreker en slank, kompakt stil som sparer plass og passer inn overalt.

 • 3D-kamfilter gir effektivt bedre bildekvalitet

  3D-kamfilteret skiller lysstyrke- og fargesignalene bedre i 3D-området for å fjerne fargeoverføring, kryssluminans og "dot crawl"-forvrengning. Alt dette forstyrrer seeropplevelsen. Det digitale 3D-kamfilteret utfører feltvise sammenligninger i TV-bildet for å kunne skille fargen fra svart/hvitt-informasjonen og fjerne både vannrette og loddrette hengende punkter og "dot crawl". Dermed får du et knivskarpt bilde.

 • Pålitelig lyd via en koaksial SPDIF-kontakt

  En SPDIF-koaksialkabel er en pålitelig måte å koble til digital lyd på.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i