Flat-TV

  Flat-TV

  Forbedret bilde og lyd

  Få optimal bildekvalitet med DCDi-teknologi fra Faroudja, digitalt kamfilter og LCD-panel med bred visningsvinkel. I tillegg får du også innebygd FM-radio og kompakt design, slik at du får mer pengene. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Matchline Flat-TV

17", LCD, Progressive Scan 17PF9945/12I Finn lignende produkter

Forbedret bilde og lyd

 • Progressive Scan komponentvideo for optimalisert bildekvalitet

  Progressive Scan komponentvideo for optimalisert bildekvalitet

  Progressive Scan fordobler den vertikale oppløsningen i bildet og gir et merkbart skarpere bilde. I stedet for å vise bildet med oddetallslinjene på skjermen først og deretter bildet med partallslinjene, vises begge samtidig. Et fullstendig bilde skapes umiddelbart med maksimal oppløsning. Ved slike hastigheter oppfatter øyet et skarpere bilde uten linjestruktur.

 • LCD XGA-skjerm med høy definisjon, 1024 x 768p

  Denne XGA-skjermen med avansert LCD-skjermteknologi har en widescreen HD-oppløsning på 1024 x 768p. Den gir flotte Progressive Scan-bilder uten flimring med optimal lysstyrke og suverene farger. Det levende og skarpe bildet gir deg en større seeropplevelse.

 • Crystal Clear III for naturlige bilder med bedre kvalitet

  Crystal Clear III kombinerer en rekke forbedringer som gir et bedre bilde. Forbedringene inkluderer et 2D-kamfilter, dynamisk kontrast, Blue Stretch og Green enhancement slik at du alltid oppnår naturlige farger.

 • Aktiv kontroll optimaliserer bildekvaliteten uansett kilde

  Aktiv kontroll sikrer at støy- og skarphetsforbedringer utføres kontinuerlig, 60 ganger i sekundet. Ved å justere bildeinnstillingen over 3000 ganger i minuttet sikrer Aktiv kontroll Plus at seeropplevelsen blir så god som mulig.

 • Virtual Dolby Surround for en kinolignende lydopplevelse

  Virtual Dolby Surround er en behandlingsteknologi for å forbedre surround-lydeffekter. Den skaper en følelse av Dolby Pro Logic uten at det er nødvendig med ekstra bakhøyttalere. Du blir totalt oppslukt av TV-opplevelsen.

 • FM-radioen gir enda bedre bruksopplevelse

  En liten FM-radio er integrert i hodesettet slik at du alltid har en musikkilde med deg.

 • 100-siders tekst-tv for rask tilgang til tekstinformasjon

  Tekst-tv er et vanlig system som overføres av de fleste kringkastere. Med 100-siders Smart Text-funksjon går det raskt å bytte side.

 • Dobbeltsidig tekst-tv for å se på to sider samtidig

  Dobbeltsidig tekst-tv gjør at du kan se to tekst-tv-sider ved siden av hverandre.

 • VGA-inngang slik at du også kan bruke TVen som en PC-skjerm

  TV-apparatet har en VGA-inngang som er kompatibel med bildesignaler fra PC-en. Det betyr at du kan bruke TV-apparatet både som TV og PC-skjerm.

 • Se på PC-innhold i et annet vindu på TVen

  Bilde i grafikk er et lite vindu på hovedbildet som gjør at du kan se data/grafikk på TV-skjermen. Det gjør det mulig å se både data og grafikk samtidig på TVen.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i