Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/1/172894716/172894716_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  Innfelt spot

  Sørg for lys i hagen om natten

  Den innfelte Philips myGarden Fresco-spoten har et vakkert LED-lys som viser frem hagen på sitt beste, eller lyser opp de mørke områdene klart. Den er konstruert av holdbart metall mens det justerbare hodet kan lyse med en retningsbestemt stråle. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

myGarden Innfelt spot

Fresco, rustfritt stål, LED 172894716 Finn lignende produkter

Sørg for lys i hagen om natten

 • LED-lyskilde av høy kvalitet

  LED-lyskilde av høy kvalitet

  LED-lyskilden som følger med denne Philips-lampen, er en unikt utviklet løsning fra Philips. Den slås umiddelbart på, gir optimalt lys og får frem fargene i hjemmet ditt.

 • Varmhvitt lys

  Varmhvitt lys

  Lys kan ha forskjellige fargetemperaturer, som er angitt i kelvin (K). Lamper med en lav kelvin-verdi produserer et varmt, koselig lys, mens de med høyere kelvin-verdi produserer et kjølig, mer oppkvikkende lys. Denne Philips-lampen gir et varmt, hvitt lys for en koselig atmosfære.

 • Energibesparende

  Energibesparende

  Sammenlignet med tradisjonelle lyskilder sparer den energibesparende lampen fra Philips energi, noe som hjelper deg med å spare penger på strømregningene og gjøre din del for miljøet.

 • IP23 – vanntett

  IP23 – vanntett

  Denne utendørslampen fra Philips er spesielt designet for utendørsmiljøer. Den har blitt grundig testet for å sikre at den er vanntett. IP-nivået angis av to karakteriserende siffer.. Den første henviser til beskyttelsesnivået mot støv og den andre mot vann. Denne utendørslampen har IP23, som betyr at den er beskyttet mot vannsprut. Dette produktet er valig og ideelt for utendørs bruk.

 • Lang driftstid opptil 10 år

  Lang driftstid opptil 10 år

  En lyskilde du kan stole på. LED-lyskilden som følger med denne LED-lampen fra Philips, vil vare opptil 10 000 timer (som tilsvarer 10 år på grunnlag av en gjennomsnittlig bruk på tre timer per dag med minst 13 000 brytersykluser). Det føles behagelig å vite at du ikke trenger å bekymre deg for vedlikehold eller å skifte lyskilde samtidig som du får den perfekte lysstemningen i hjemmet.

Se alle spesifikasjoner

Eco passport – vår oversikt over miljøvennlige produktspesifikasjoner

Philips bryr seg om miljøet og samfunnet og støtter miljøvennlig design.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i