Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/1/172654716/172654716_elr_.pdf" target="_blank">Energimerke</a>
  Hvis du vil ha mer informasjon, kan du laste ned Energimerke

  Innfelt spot

  Sørg for lys i hagen om natten

  Definer yttergrensene til uteområdet ditt med denne innfelte Philips myGarden-spotlampen i bakken. Den er laget av aluminium av høy kvalitet. Den avgir varmt hvitt LED-lys og er ideell til gangstier og oppkjørsler. Se alle fordeler

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

myGarden Innfelt spot

Geo, rustfritt stål, LED 172654716 Finn lignende produkter

Sørg for lys i hagen om natten

 • High Power LED

  High Power LED

  LED-modulen til denne belysningen er en unikt utviklet løsning fra Philips som kombinerer tre LED-er i en holder laget av syntetiske materialer og aluminium. Med denne teknikken er det mulig å få optimal lysmengde og en 100 % ensartet lysfarge.

 • Energibesparende

  Energibesparende

  Sammenlignet med tradisjonelle lyskilder sparer denne Philips-lyskilden energi, noe som hjelper deg å spare penger på strømregningene og gjøre din del for miljøet.

 • Kraftig lys

  Kraftig lys

  Denne utendørslampen gir kraftig varmt, hvitt lys. Et sterkt generelt lys for å lyse opp hagen eller terrassen.

 • IP67 – vanntett

  IP67 – vanntett

  Denne utendørslampen fra Philips er spesielt utformet for fuktige utendørsmiljøer og har gjennomgått omfattende testing for å sikre at den er vanntett. IP-nivået angis av to tall – det første henviser til beskyttelsesnivået mot støv, og det andre henviser til beskyttelsesnivået mot vann. Denne lampen er utformet med IP67, noe som betyr at den er beskyttet mot midlertidig nedsenking i vann og perfekt egnet for å belyse gangstier eller oppkjørsler. Du kan til og med kjøre over den.

 • Dekorativ utendørsbelysning

  Utendørsbelysning kan forbedre hagens utseende eller utendørsområdet ved å belyse elementer, lyse opp stier på en fin måte eller skape en perfekt stemning for minneverdige kvelder med venner og familie. Derfor har Philips skapt myGarden, en serie med vakker og dekoraktiv utendørsbelysning som med stil og funksjonalitet hjelper deg med å gjøre mest mulig ut av utendørsområdet.

 • Velg for moderne stil

  Denne lampen er designet i Europa og har en unik design for å hjelpe deg med å skape en moderne stil ute.

 • Velg for utendørs innfelte spotlamper i bakken

  Få mest mulig ut av utendørsområdet med denne innfelte spotlampen i bakken, som er perfekt for å belyse en vegg eller et tre eller for å fremheve gangstier.

 • Aluminium av høy kvalitet og utmerkede syntetiske materialer

  Denne Philips-lampen er laget spesielt for utendørsområder. Den er robust og konstruert for å vare, slik at den lyser opp hagen kveld etter kveld. Den er laget av formstøpt aluminium av høy kvalitet og utmerkede syntetiske materialer.

Se alle spesifikasjoner

Eco passport – vår oversikt over miljøvennlige produktspesifikasjoner

Philips bryr seg om miljøet og samfunnet og støtter miljøvennlig design.

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i