Vegglampe

  Alltid lys når du kommer hjem

  Philips myGarden Stream-vegglampen i aluminum har den tidløse stilen til en klassisk gasslampe, men lyset er moderne. Det gir varmt lys av høy kvalitet som liver opp utendørsområdet. En bevegelsessensor gir deg ekstra sikkerhet.

  Veiledende utsalgspris: kr 629,00

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

Alltid lys når du kommer hjem

 • Sensor som er enkel å sette opp

  Sensor som er enkel å sette opp

  Enkel prosedyre for oppsett slik at du kan velge når den automatiske sensoren skal slå på lampen(e), og hvor lenge lampen(e) skal være på.

 • Energibesparende

  Energibesparende

  Sammenlignet med tradisjonelle lyskilder sparer den energibesparende lampen fra Philips energi, noe som hjelper deg med å spare penger på strømregningene og gjøre din del for miljøet.

 • IP44 – vanntett

  IP44 – vanntett

  Denne utendørslampen fra Philips er spesielt designet for utendørsmiljøer. Den har blitt grundig testet for å sikre at den er vanntett. IP-nivået angis av to karakteriserende siffer. Den første henviser til beskyttelsesnivået mot støv og den andre mot vann. Denne utendørslampen har IP44, som betyr at den er beskyttet mot vannsprut. Dette produktet er vanlig og ideelt for utendørs bruk.

 • Bevegelsessensor, for bekvemmelighet og sikkerhet

  Bevegelsessensor, for bekvemmelighet og sikkerhet

  En bevegelsessensor er inkludert for å ønske deg velkommen når du kommer hjem, eller for at du skal vite at noen er på vei.

Se alle spesifikasjoner

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i