WhiteVision

Pære til frontlys

  WhiteVision

  Pære til frontlys

  Sikkerhet har aldri vært så attraktivt

  Philips WhiteVision-lamper gir bilens frontlys et intenst utseende med hvitt Xenon-lys, noe som gir deg en førsteklasses kjøreopplevelse i mørket. Den forbedrede lysstyrken med 40 % hvitere lys gjør WhiteVision til den perfekte kombinasjonen av stil og sikkerhet. Se alle fordeler

 • Sikkerhet har aldri vært så attraktivt

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoer

[trigger to render Video Gallery]

Bilder

WhiteVision Pære til frontlys

Type lampe: H4, Pakke med: 1, 12 V, 60/55 W, Stil 12342WHVB1 Finn lignende produkter

Ny design på Philipsforpackning

philips-change-package

Velg riktig lyskilde til bilen din!

Sikkerhet har aldri vært så attraktivt

Intens hvit Xenon-effekt

 • 100 % lovlig på veien, 100 % intenst hvitt lys

  100 % lovlig på veien, 100 % intenst hvitt lys

  WhiteVision er ECE-sertifisert og det første intenst hvite lyset som er lovlig på veien. Du får ultimat, god sikt uten å blende møtende biler slik at sikkerheten ivaretas.

 • 60 % mer lys på veien for å maksimere sikten

  Et lengre strålemønster med 60 % mer lys gjør at de andre på veien blir mer synlige. Dette forbedrer sikkerheten, noe som gir deg mer tid til å reagere på potensielle farer langs veien.

 • En førsteklasses kjøreopplevelse med intens hvit Xenon-effekt

  Philips WhiteVision-frontlys utkonkurrerer alle blå bilpærer på markedet og er det rette valget for sjåfører som vil kjøre med stil, uten at det går på bekostning av sikkerheten. WhiteVision er den ultimate oppgraderingen for frontlyktene dine med en fargetemperatur tilsvarende Xenon-frontlykter og stilig, hvit sokkel. Philips-patentert tredjegenerasjons beleggteknologi er utviklingens mesterverk som gjør WhiteVision til den første frontlykten med helt hvitt lys.

 • Klar stråle med 40 % hvitere lys (4 300 kelvin)

  Philips WhiteVision-frontlys med 40 % hvitere lys og 4 300 kelvin lyser opp veien med en klar, hvit stråle som trenger gjennom mørket umiddelbart. En førsteklasses lysstråle for en førsteklasses kjøreopplevelse.

 • Philips er leverandør til alle de store bilprodusentene

  Philips er kjent for å ha de mest teknologisk avanserte løsningene innen bilbelysning. I Europa er annenhver bil utstyrt med lys fra Philips, det ultimate valget for bilprodusenter.

 • Hvit Xenon-effekt gir frontlysene et eksklusivt utseende

  WhiteVision gir bilens frontlys samme førsteklasses utseende som eksklusive biler, uavhengig av reflektor- eller projektoroptikk.

 • Bedre kontrast for bedre sikt og tryggere kjøring

  Maksimalt hvitt lys med en fargetemperatur på 4 300 kelvin, gjør at frontlysene dine forbedrer refleksjonen fra veimerkinger og veiskilt. Hvitere lys gjør deg oppmerksom om kvelden slik at kveldskjøring blir mer behagelig.

 • Uovertruffen levetid for forlenget kjøreglede

  Philips WhiteVision-frontlys (tilgjengelig i H1, H3, H4, H7, T4 W og W5 W) er utformet for å vare. De har lang og pålitelig levetid på 450 timer*. Det er langt mer enn konkurrerende produkter. Dette fører til færre utskiftninger og gjør at du får mer for pengene. (*H4 og H7 er testet på 13,2 V standard spenning)

Se alle spesifikasjoner
 • Sammenlignet med standard halogenlamper
 • *Bruken varierer avhengig av lyskildetypen

Nylige viste produkter

Du er kanskje interessert i