Lyd og bilde

Philips Android-TV™

Kraftig smart-TV

Se videoklipp om Android-TV

Endeløs underholdning gjort enkelt

 

Flere filmer. Flere programmer. Flere spill. Og en stadig større liste med apper. Philips Android-TV gir deg alt dette og mye mer.

Din smak

Philips Android-TV er smart nok til å vite hva du liker og hva du ikke liker, så hver anbefaling vil være akkurat det du håpet på.

Din rytme

Bli underholdt på din egen måte. Med smartere måter å søke på, bedre måter å spille på og raskere ytelse er Philips Smart-TV klar når du er det.

Dine apper

Med Google Play kan du gjøre deg klar for en stadig større samling av apper, spill, streaming-tjenester og mer.

På din måte

Med Philips Android-TV er det å dele innhold og kontrollere spenningen enklere enn noensinne. Bruk fjernkontrollen eller synkroniser telefonen din for optimal fleksibilitet.

Din smak 

Smart-TV er enkelt med Android

 

Du får raskt og enkelt det du vil ha. Brukervennlige menyer viser smarte anbefalinger; favorittprogrammene dine, sangene du liker best, og spillene du ofte spiller. Med så mye innhold for hånden er alle menyene utformet slik at du bruker mindre tid på å søke, og mer tid på TV-titting.

Din rytme

Kraftig ytelse

 

Våre nyeste prosessorer gir liv til TV-en din. Vi har økt kraften i hele serien, med superrask Quad Core- og Hex Core-prosessorer i Smart-TV-serien.

Android-spilling med Ambilight

 

Med Google Play kan du få hundrevis av spill på TV-en din. Last dem ned eller stream dem umiddelbart for timevis med moro på dine premisser. Med Ambilight spillmodus blir rommet drømmeverden for spillere.

Talesøk

 

Ikke lyst til å skrive? Bare snakk til Smart Remote, så vises resultatene på TV-skjermen. På denne måten kan du kontrollere TV-en med stemmen din for å åpne apper og mye mer. Du kan også bruke Voice Search¹ fra telefonen eller nettbrettet med Philips TV Remote-appen².

Tekstsøk

 

Opplev den nye utformingen til Philips-fjernkontrollen med tastatur. Med en jevn, ergonomisk form og store myke knapper er den god å holde og utrolig enkel å bruke. Du kan bruke tastaturet i full størrelse på baksiden til å skrive noe inn i Smart-TV-en raskere enn noensinne.

¹Tilgjengelige språk avhenger av støtte for Google talesøk.
²Philips TV Remote-appen og de relaterte funksjonene varierer etter TV-modell, operatør og land, i tillegg til smartenhetsmodell og operativsystem. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til: www.philips.com/TVRemoteapp.

Dine apper

En hel verden av innhold
Google Play Store

Med ett tastetrykk streamer du de nyeste filmene og seriene på Netflix, blar raskt gjennom On Demand-filmer eller vinner over andre i spill. Alt innholdet du vil ha, når du vil ha det – og med Ambilight er hele opplevelsen enda mer levende og oppslukende.

Philips' appgalleri

I tillegg til alle de fantastiske appene fra Google Play, har vi lagd noen gode apper som gjør hverdagen din mer behagelig. Vi har en TV-app for tidligere viste programmer og apper for nyheter, utdanning, streaming og vær.

På din måte

Det er én stor sammenknyttet familie

 

Takket være Google Cast er det enkelt å dele innhold mellom enheter. Alt kobles sømløst sammen slik at du kan dele innholdet på telefonen med TV-en. Der er bildet. Vil du starte en film på nettbrett og se den ferdig på TV-en? Ikke noe problem. Alle enhetene samarbeider med hverandre.

TV Remote App fra Philips

 

Du kan forvandle en iPhone, iPad, Android-telefon eller et nettbrett til en fjernkontroll til Philips TV-en. Med Philips TV Remote-appen kan du styre TV-en, vise informasjon om programmer og stille inn påminnelser på din bærbare enhet. Du får også ekstra alternativer for å kontrollere Ambilight. I tillegg kan valgte TV-programmer streames fra TV-en til din bærbare enhet, slik at du aldri går glipp av noe.

Google Cast

 

Med Google Cast kan du trådløst sende filmer, programmer, og apper fra telefonen, nettbrettet eller den bærbare PC-en din til Philips TV-en, helt uten ekstra enheter. Oppdag det voksende antallet cast-klare apper som nå inkluderer Netflix, YouTube og mer.

La oss være sosiale

Facebook

 

Lik vår offisielle Facebook-side for Philips-TV og få siste nytt, tips og oppdateringer.

YouTube

 

Se våre siste kortfilmer, samarbeid og offisielle kunngjøringer nå.

Instagram

 

Del Ambilight-opplevelsen med oss ved å bruke #Ambilight @philipstelevision

*TV-modellene og spesifikasjonene som vises, er landsspesifikke og kan variere

**Android™, Google™, Google Play™, YouTube™ og andre merker er varemerker som tilhører Google Inc.