For et aktivt liv med mindre smerter

TENS

BlueTouch

Fakta om smerte

Smertelindringsenhet fra Philips

Medikamentfrie løsninger for smertelindring

 

Smerte er et fenomen som oppleves av mange mennesker over hele verden, og det er anerkjent som en av de viktigste hindringene i å leve et aktivt liv. Én av fem personer lider av sporadiske muskelsmerter, og en tredjedel av verdens befolkning opplever ubehag i leddene*. Smertelindringsserien fra Philips tilbyr en rekke medikamentfrie løsninger for å hjelpe mennesker som lider av smerte. Løsningene våre er basert på profesjonelle og innovative teknologier, inkludert TENS og blå LED-lys. Produktene er utviklet og utformet i samarbeid med helsepersonell.

 

*H. Breivik, B. Collett, V. Ventafridda, R. Cohen, D. Gallacher (2006). Undersøkelse av kronisk smerte i Europa: Forekomst, innvirkning i hverdagen og behandling. European Journal of Pain 10, s. 287–333.

table

Har du spørsmål om smertene du opplever?

 

Les vanlige spørsmål nedenfor for å lære mer om hvordan smertelindring fra Philips kan hjelpe deg.

Hvordan kan smertelindringsprodukter fra Philips bidra til å lindre smerten min?
Philips smertelindring tilbyr en rekke produkter som kan hjelpe deg med å lindre smertene medikamentfritt. Vi bruker ulike teknologier for å lindre smertene: TENS og blå LED-lys. Hver teknologi har ulike egenskaper og er utviklet for ulike behandlinger. Du kan finne løsningen som passer til dine behov, på Søk etter Philips-produkter. Du kan også lese mer her: TENS, BlueTouch og infrarøde lamper.
Kan jeg bruke smertelindringsprodukter fra Philips samtidig som at jeg bruker smertestillende medikamenter?
Hvis du bruker smertestillende medisiner, og spesielt hvis du bruker reseptbelagte smertestillende medisiner, anbefaler vi deg å ta kontakt med helsepersonell før du bruker smertelindringsprodukter fra Philips. Smertelindringsproduktene fra Philips kan vanligvis brukes i kombinasjon med flere smertestillende medisiner. Smertestillende medisiner kan imidlertid hemme følelsen, slik at du for eksempel ikke kjenner brannskader. Du kan ikke bruke BlueTouch hvis du bruker steroider eller fotosensibiliserende medisiner. Hvis du er i tvil, må du ta kontakt med helsepersonell.
Trenger jeg en resept fra en lege for å kjøpe smertelindringsprodukter fra Philips?
Du trenger ikke en resept for å kjøpe smertelindringsprodukter fra Philips. Du kan kjøpe produktene våre på Philips' nettbutikk eller hos Philips-forhandlere. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du klikke her.
Kan jeg prøve produktet før jeg kjøper det?
De fleste smertelindringsproduktene fra Philips har en 30-dagers pengene tilbake-garanti, slik at du enkelt kan returnere produktet innen 30 dager hvis du ikke er fornøyd. Se hjemmesiden vår for mer informasjon.
Hvis du vil ha mer informasjon om produktene våre, kan du besøke produktsidene: PulseRelief, BlueTouch.