Utendørsbelysning

Se forskjellen utendørsbelysning kan utgjøre

Video – En hage får nytt liv om natten

En hage får nytt liv om natten

The Voemel family has a great garden but lacked the lighting to also enjoy it at night. See how we brought it to life.

En hage får nytt liv om natten

Berlin

En hage får nytt liv om natten

Utendørsbelysning

Vårens første varme solstråler lokker de fleste av oss ut i hagen. Dette er selvsagt naturlig – dagene er lengre og de behagelige (sommer)kveldene gjør det fristende å oppholde seg utendørs. God utendørsbelysning som også sparer energi, bidrar til å gjøre hagen til et perfekt sted å invitere til selskap.

 

Uttrykket «utendørsbelysning» formidler ikke helt den høye kvaliteten og den gode designen til lysarmaturene i Ecomoods Outdoor-serien. Utendørsbelysningen vår har ikke bare hyggelige fordeler hva gjelder energiforbruk, men den er også produsert av materialer med lang levetid og høy kvalitet. For ikke å nevne den moderne designen.

 

Uforglemmelige sommerkvelder med stilig utendørsbelysning

 

Grilling, hagefester, piknik sent på kvelden og så videre. Takket være utendørsbelysningen i Ecomoods-serien blir hagen til et perfekt samlingssted for familie og venner på behagelige sommerkvelder. Den varme, hvite gløden fra lyset gjør det hyggelig å bli på terrassen og kose seg med hagen til sent på kveld. Selvsagt på en miljøvennlig måte.

 

Hagebelysningen i Ecomoods-serien har en pen og stilig utforming, er robust og værbestandig og er i tillegg bra for lommeboken. De energieffektive lysene kan nemlig gi besparelser på opptil 80 % sammenlignet med tradisjonell belysning. Det finnes et stort spekter av lysarmaturer for utendørs bruk, så du bør kunne finne noe for enhver hage.

En lampe ved bakdøren eller en taklampe over terrassen er alltid praktisk. Du trenger bare legge til noen lanterner, så er terrassen klar for en lang og hyggelig sommerkveld. Kunne du tenkt deg også å bruke resten av hagen om kvelden? Du kan lyse opp hagestier eller selve hagen med elegante integrerte spotlys eller lampesokler. Dammer og blomsterbed ser også fantastiske ut med spotlys.

 

Trenger du litt inspirasjon for å planlegge utendørs- og hagebelysning? Ta en titt på noen praktiske tips om hagebelysning.

 

 

 

Utendørsbelysning

Populære produkter