Belysning for hjemmekontorer

og arbeidsrom

Se forskjellen lys kan utgjøre på hjemmekontorer og på arbeidsrom

Belysning for hjemmekontorer og skrivebord

 

I dagens verden tilbringer vi alle mange timer foran en datamaskin, enten i arbeids- eller fritidssammenheng. Hvis du vil holde deg fokusert, må du ha riktig belysning på hjemmekontoret.

 

Vi tilbyr et bredt spekter av skrivebords-, vegg- og gulvbelysning og har noe for ethvert behov. Studenter kan finne fargerike og originale skrivebordslamper som passer inn på arbeidsrommene eller soverommene deres. Og hvis du er på utkikk etter mer elegante lampedesign, vil de ergonomiske og iøyenfallende skrivebordslampene våre være midt i blinken.

 

Belysning for arbeidsrom: Godt for øynene

 

Skrivebordslampene våre avgir klart lys og gir god støtte til øynene, slik at det er lettere å holde seg konsentrert. Dette øker også produktiviteten og gjør det blant annet lettere å studere, jobbe og lese. Skrivebordslampene våre har energisparende lyspærer med alt fra økohalogen til nyeste LED-teknologi og gir et varmt, hvitt lys som er godt for øynene. Med Philips' belysning for hjemmekontorer og arbeidsrom holder du deg klar i timevis, og du yter bedre dag etter dag.

Tips om belysning på hjemmekontorer


  • Sett skrivebordslampen på venstre side av bordet hvis du er høyrehendt eller på høyre side hvis du er venstrehendt. Dermed reduserer du skygger når du skriver eller leser.
  • Vinkle dataskjermen bort fra naturlig dagslys og fra lysstrålen fra skriverbordslampen om kvelden. Dermed unngår du å få refleksjoner fra dataskjermen i øynene.
  • Kontroller at skrivebordslampen har nok lyseffekt til å dekke hele arbeidsområdet, og at du kan rette lyset dit du trenger det.
  • Bruk arbeidslys sammen med allmennbelysning når du leser eller skriver. Dette reduserer belastningen på øynene.

Populære skrivebordslamper og belysning for hjemmekontorer