Lys til riktig øyeblikk

Hue - Turn on your moments
Philips Hue
your moments video
Philips Hue kan vekke deg og gi deg energi og hjelpe deg med å lese, konsentrere deg og slappe av. Gjør de daglige rutinene om til øyeblikk du kan glede deg over. Endre stemningen. Føl deg bedre.
Beautiful white light
Sett den riktige stemningen for alle typer øyeblikk med mange varianter av vakkert, naturlig hvitt lys. Bruk appen til å stille inn hvilken som helst nyanse av hvitt lys, fra kjølig oppkvikkende dagslys til avslappende varmhvitt lys.
sun and ice
Sleeping routine

Gjør søvnmønsteret bedre ved å våkne mykt og få en god start på dagen. Philips Hue vil hjelpe deg med å stå opp på en god måte. Lyset som øker gradvis i styrke, gir deg følelsen av å våkne naturlig med solen – i stedet for den brutale oppvåkningen når en alarm setter i gang.

 

Body and mind
Forbered deg på dagen med kjølig, klart, hvitt dagslys som kvikker opp både kropp og sinn. Du får mye mer energi. Perfekt for de øyeblikkene da du trenger en dytt for å komme i gang, eller når batteriene begynner å gå tomme. Eller legg bena høyt og slapp av med den myke gløden av hvitt lys for en perfekt avslutning på en hektisk dag. Avslappende hvitt lys vil hjelpe deg med å stresse ned om kvelden slik at du kan sove bedre.
Ying yang icon