Consumer
Produkter

Gi lys ti fantasien

 

Gjør hverdagsbelysningen til en ekstraordinær opplevelse. Lek med farger, eller synkroniser lysene med musikk, TV og spill for å oppnå en engasjerende effekt. Mulighetene er endeløse når du begynner å utforske. Du har flere hundre apper å velge mellom, så det er bare fantasien som setter grenser.
Forny hjemmet ved å farge veggene med lys. Eller velg favorittbildet ditt, og gjenopplev øyeblikket tegnet med farget lys. Du kan ta vare på favorittscenene dine og hente dem frem igjen når som helst ved et tastetrykk. Og dessuten kan du dele scener med Hue-samfunnet eller lagre scener som andre Hue-brukere har skapt.

Dra i gang festen. Synkroniser lyset med favorittmusikken og nyt rytmen maksimalt ved hjelp av en av tredjepartsappene som er utviklet for Philips Hue. Gjør hvilket som helst rom om til et dansegulv, og opplev samspillet mellom lyset og musikken.

 

Utvid TV-opplevelsen til hele rommet, eller forsterk spillopplevelsen med engasjerende lyseffekter. Last ned en av tredjepartsappene, og oppdag flere fantastiske ting du kan gjøre med Philips Hue.