Belysning

Lys gir ro i sjelen                        

 

Philips Hue ønsker deg velkommen hjem, og du kan styre lysene fra soverommet til hagen. Belysningen får det også til å se ut som du er hjemme når du ikke er det. Alt dreier seg om å gjøre livet enklere for deg.

Lys til riktig  øyeblikk

 

Philips Hue kan vekke deg og gi deg energi, og hjelpe deg med å lese, konsentrere deg og slappe av. Gjør de daglige rutinene om til øyeblikk du kan glede deg over. 

Gi lys til fantasien                     

 

Du har ubegrensede muligheter til å gjøre hverdagsbelysningen til en spesiell opplevelse. Du har flere hundre apper å velge mellom, så det er bare fantasien som setter grenser.

Philips Hue  virker sammen med Apple HomeKit

 

Den nye kvadratiske Philips Hue bridge støtter maskinvaregodkjenningen som er nødvendig for Apple HomeKit og gjør det mulig å bruke Philips Hue-lysene sammen med Apple HomeKit-teknologien. Så, hvis du har en rund Philips Hue bridge og vil bruke Apple HomeKit, må du få tak i den nye broen. Når den er installert, kan du undersøke de nye mulighetene med stemmestyring med hjelp fra Siri, eller koble Philips Hue til annet tilbehør som fungerer sammen med HomeKit.