Husholdningsprodukter

Samlingen

Vårt nye utvalg med espressomaskiner gir alle, uavhengig av smakspreferanser, sjansen til å nyte en perfekt kaffe hjemme.

Xelsis Klikk på og vis maskinens fordeler.
Video
Mer informasjon
Dine drikkevalg
Exprelia EVO Klikk på og vis maskinens fordeler.
Video
Mer informasjon
Dine drikkevalg
Espresso macchiato
Kokende vann
Energica Focus Klikk på og vis maskinens fordeler.
Video
Mer informasjon
Dine drikkevalg
Espresso macchiato
Kokende vann
Moltio Klikk på og vis maskinens fordeler.
Video
Mer informasjon
Dine drikkevalg
Espresso macchiato
Kokende vann
Intelia EVO – cappuccino med ett trykk Klikk på og vis maskinens fordeler.
Video
Mer informasjon
Dine drikkevalg
Espresso macchiato
Kokende vann
Minuto Klikk på og vis maskinens fordeler.
Video
Mer informasjon
Dine drikkevalg
Intuita cappuccino Klikk på og vis maskinens fordeler.
Video
Mer informasjon
Dine drikkevalg
Espresso macchiato
Kokende vann
Xsmall Klikk på og vis maskinens fordeler.
Mer informasjon
Dine drikkevalg
Oppdag mer
Vil du ha mer?
Hver lille detalj er viktig for ekte kaffeelskere. Derfor anbefaler vi Brita-vannfilter for det reneste vannet og vårt godkjente avkalkingsmiddel som garanterer en skånsom og perfekt avkalking av maskinens vannkretser.

Laget av kaffeelskere

Hvorfor velge en espressomaskin fra Saeco.

En reise fra kaffebønnene til koppen din

Dykk ned i en verden av kaffe og opplev den magiske forvandlingen fra en enkel kaffebønne til favorittkaffen din.

Oppdag spesialitetene vi er stolte av å kunne tilby kaffeelskere
Ekte glede for alle sanser

Møt Luigi Odello, lederen av Centro Studi Assaggiatori – Italian Tasters, som tar for seg hemmelighetene ved den avanserte forskningsavdelingen innen sanseanalyse. Han forklarer hvorfor sertifisering innen sanseanalyse er en anerkjennelse av den utmerkede smaken vi tilbyr, og vår kompromissløse lidenskap for kvalitet.

Vi støtter deg alltid

Vi er her for å hjelpe deg med alle problemer og spørsmål, slik at du alltid lager kaffe med glede. Uten problemer.

Vi støtter deg alltid
Vi er veldig stolte av det vi lager, derfor ønsker vi å ta vare på deg og din Saeco. Vi står alltid klare til å hjelpe, både på og utenfor Internett, for å sikre at du får nyte mange år med herlig kaffe.
Registrering
Registrer espressomaskinen din i dag, og motta nyheter om Saeco-familien
Registrer nå
Deler og tilbehør
Finn alle vedlikeholdsproduktene og alt tilbehøret du trenger, i vår nettbutikk, slik at du kan holde maskinen i god stand.
Deler og tilbehør
Videoveiledninger
Ekspertene våre har laget detaljerte videoer for å hjelpe deg med å få det beste ut av din Saeco. Se her
Videoveiledninger
Lek med nyansene i kaffen med den justerbare kvernen med fem innstillinger
Fem justerbare innstillinger, fra finest – for en fyldig espresso – til grovest – for en lettere café crème.
Vi kan kaffe
Vi kan kaffe
Vi kan kaffe
Oppdag mer
Teknologi møter ekspertise
Teknologi møter ekspertise
Teknologi møter ekspertise
Teknologi møter ekspertise
Våre maskiner tar vare på kaffen din
Våre maskiner tar vare på kaffen din
Våre maskiner tar vare på kaffen din
Arabica Arabica-bønner gir oss en aroma som er både mild og dyp – for en uovertruffen espressoopplevelse. Arabica-treet vokser mellom 900 og 2000 meter over havet og trenger temperaturer på mellom 15 og 24 C.
Arabica
RobustaInneholder omtrent dobbelt så mye koffein og gir kraftig espresso med en bitter smak. Robusta-bønner blir vanligvis dyrket i lavere strøk (200 til 600 meter) og trives i et varmere klima – mellom 24 og 29  C.
1. VELGE KAFFEBØNNENEDet finnes to typer kaffebønner: Arabica og Robusta. Arabica vokser i en høyde på 900 til 2000 meter over havet og må ha temperaturer på mellom 15 og 24 °C. Robusta vokser i lavere høyder (200 til 600 meter) og liker et varmere klima – mellom 24 og 29 °C.
2. HØSTINGDen eneste måten å garantere kaffebønner av høyeste kvalitet på er å høste dem for hånd. Kaffetrær kan blomstre opptil åtte ganger i året, noe som betyr at de ofte bærer modne og umodne bær samtidig. Derfor sikrer høsting for hånd at det bare er de modne bærene som plukkes.
3. BRENNINGDe grønnfargede kaffebønnene plukkes fra bærene og fraktes til brenning i jutesekker (jute beskytter bønnene mot fuktighet). Deretter brennes bønnene ved temperaturer på 200 til 240 °C. Slik får de den typiske brunfargen. Denne fargen er relativ til brennetemperaturen, som definerer den eksakte fargetonen til bønnene og deres individuelle aroma.
4. BLANDINGVed å blande de forskjellige typene av kaffebønner kan man skape en kombinasjon som gir en balansert aroma. Siden det finnes utallige typer brente kaffebønner, finnes det uendelige muligheter for forskjellige kaffeblandinger. Årevis med erfaring og fremragende ekspertise er nødvendig for å skape en vellykket kombinasjon av kaffebønner.
5. BRYGGINGEtter at bønnene er pakket ut, kan kaffen brygges. Du kan la bønne-til-kopp-espressomaskinen fra Philips Saeco gjøre arbeidet for deg. Den maler bønner, varmer opp vannet og presser det med et høyt trykk på 15 bar gjennom akkurat riktig mengde nymalt kaffe. Resultatet er en espresso for kjennere: fyldig, intens og deilig aromatisk, med en aroma som utfylles av et utsøkt, nøttebrunt skumlag.
Fargeintensitet
Fargemetningen på skumlaget kommer fra brenningen og utvinningsprosessen. Den måles på en skala fra 0 til 9, fra blekt gul til mørk brun. Kun en perfekt prosess garanterer en Perfetto-farge, fra lys til nøttebrun (fra 4 til 7).
Tekstur
Teksturen i skumlaget kommer fra blandingen av de forskjellige kaffeelementene. Finheten kan måles på en skala som spenner fra 0 til 9. Det riktige spennet går fra 6 til 9 og indikerer en silkeglatt og skinnende tekstur.
Olfaktorisk intensitet
Den olfaktoriske intensiteten er kombinasjonen av alle positive og negative fornemmelser du får når du lukter. På en skala fra 0 til 9 ligger Perfetto på et spenn mellom 6 og 9.
Kropp
Fylden i en espresso er direkte relatert til hvor kremete den er og råvarenes forskjellige nivåer av sfære, rundhet, sirup og struktur. På en skala fra 0 til 9 går det passende spennet fra 6 til 9.
Syrlighet
Syrlighet beskriver den friske opplevelsen man får gjennom smak. For å kunne garantere en velsmakende espresso burde syrligheten ligge mellom 2 og 5 på en skala fra 0 til 9.
Bitterhet
Bitterheten betegner den typisk bitre fornemmelsen. Passende spenn for en kopp espresso burde ikke gå over verdier mellom 2 og 5 på en skala fra 0 til 9.
Skarphet
Skarphet indikerer en typisk tørr fornemmelse i munnen. Spennet for en kopp espresso burde ligge mellom 0 til 2 på en skala fra 0 til 9.
Tørket frukt og nøtter
Inkluderer de olfaktoriske fornemmelsene som kommer fra lukten av tørket frukt og nøtter som mandler, valnøtter, dadler, fiken og svisker. Riktig spenn for en kopp espresso ligger mellom 4 og 9 på en skala fra 0 til 9.
Brent
Disse tonene inkluderer dufter fra for eksempel kornprodukter, sjokolade og vanilje og indikerer den olfaktoriske graden ut fra kaffebønnens grad av brenthet. Passende spenn for en kopp espresso ligger mellom 4 og 9 på en skala fra 0 til 9.
Aromatisk
Evaluerer den olfaktoriske påvirkningen som kommer fra lukten av krydder som pepper, kryddernellik, sennep og lakris. Passende spenn for en kopp espresso ligger mellom 0 og 4 på en skala fra 0 til 9.
Empyreumatisk
Lukter som røyk, fritert eller brent burde ikke finnes i en kopp espresso. Den olfaktoriske påvirkningen burde ikke overskride verdien 2 på en skala fra 0 til 9.
Biokjemisk
En kopp espresso bør ikke inneholde biologiske eller kjemiske olfaktoriske elementer og bør alltid spenne fra 0 til 2 på en skala fra 0 til 9.
Vedvarende aromaer
Kombinasjonen av alle aromaene som dveler i munnen skal være langvarig og intens. Passende spenn på denne parameteren for en kopp espresso går fra 6 til 9 på en skala fra 0 til 9.


Klikk på deskriptorene for å finne ut mer.
HVORDAN LATTE MACCHIATO PERFETTO SER UT?
Fargeintensitet
Fargemetningen på skumlaget kommer fra brenningen og utvinningsprosessen. Den måles på en skala fra 0 til 9, fra blekt gul til mørk brun. Kun en perfekt prosess garanterer en Perfetto-farge, fra lys til nøttebrun (fra 4 til 7).
Tekstur
Teksturen i skumlaget kommer fra blandingen av de forskjellige kaffeelementene. Finheten kan måles på en skala som spenner fra 0 til 9. Det riktige spennet går fra 6 til 9 og indikerer en silkeglatt og skinnende tekstur.
Olfaktorisk intensitet
Den olfaktoriske intensiteten er kombinasjonen av alle positive og negative fornemmelser du får når du lukter. På en skala fra 0 til 9 ligger Perfetto på et spenn mellom 6 og 9.
Kropp
Fylden i en espresso er direkte relatert til hvor kremete den er og råvarenes forskjellige nivåer av sfære, rundhet, sirup og struktur. På en skala fra 0 til 9 går det passende spennet fra 6 til 9.
Syrlighet
Syrlighet beskriver den friske opplevelsen man får gjennom smak. For å kunne garantere en velsmakende espresso burde syrligheten ligge mellom 2 og 5 på en skala fra 0 til 9.
Bitterhet
Bitterhet beskriver den typisk bitre smaksfornemmelsen. Passende spenn for en kopp espresso burde ikke overskride verdier fra 2 til 5, på en skala fra 0 til 9.
Skarphet
Skarphet indikerer en typisk tørr fornemmelse i munnen. Spennet for en kopp espresso burde ligge mellom 0 til 2 på en skala fra 0 til 9.
Tørket frukt og nøtter
Inkluderer de olfaktoriske fornemmelsene som kommer fra lukten av tørket frukt og nøtter som mandler, valnøtter, dadler, fiken og svisker. Riktig spenn for en kopp espresso ligger mellom 4 og 9 på en skala fra 0 til 9.
Brent
Disse tonene inkluderer dufter fra for eksempel kornprodukter, sjokolade og vanilje og indikerer den olfaktoriske graden ut fra kaffebønnens grad av brenthet. Passende spenn for en kopp espresso ligger mellom 4 og 9 på en skala fra 0 til 9.
Aromatisk
Evaluerer den olfaktoriske påvirkningen som kommer fra lukten av krydder som pepper, kryddernellik, sennep og lakris. Passende spenn for en kopp espresso ligger mellom 0 og 4 på en skala fra 0 til 9.
Empyreumatisk
Lukter som røyk, fritert eller brent burde ikke finnes i en kopp espresso. Den olfaktoriske påvirkningen burde ikke overskride verdien 2 på en skala fra 0 til 9.
Biokjemisk
En kopp espresso bør ikke inneholde biologiske eller kjemiske olfaktoriske elementer og bør alltid spenne fra 0 til 2 på en skala fra 0 til 9.
Vedvarende aromaer
Kombinasjonen av alle aromaene som dveler i munnen skal være langvarig og intens. Passende spenn på denne parameteren for en kopp espresso går fra 6 til 9 på en skala fra 0 til 9.


Klikk på deskriptorene for å finne ut mer.
HVORDAN CAPPUCCINO PERFETTO SER UT?
Fargeintensitet
Fargemetningen i melkeskummet avhenger av temperaturen i skummingsprosessen. Den måles i en skala som strekker seg fra 0 til 9 og inkluderer ulike nyanser av farger fra hvitt til gult. Kun en korrekt prosess kan garantere en perfekt farge, nøyaktig plassert mellom blek og klar hvit (fra 0 til 2).
Tekstur
Teksturen på melkeskummet kommer fra korrekt blanding av luft og melk. Finheten kan måles på en skala fra 0 til 9. Riktig spenn går fra 6 til 9 og indikerer en kompakt og jevn tekstur nesten uten bobler.
Olfaktorisk intensitet
Den olfaktoriske intensiteten er kombinasjonen av alle positive og negative fornemmelser du får når du lukter. På en skala fra 0 til 9 ligger Perfetto mellom 6 og 9.
Kaffeintensitet
Kaffeintensiteten er kombinasjonen av alle direkte fornemmelser du får når du kjenner lukten av kaffe. På en skala fra 0 til 9 ligger det passende spennet fra 6 til 9.
Melkeintensitet
Melkeintensiteten er kombinasjonen av alle direkte fornemmelser du får når du kjenner lukten av melkeingredienser. På en skala fra 0 til 9 er den god fra 6 til 9.
Kropp
Fylden i en cappuccino er direkte relatert til hvor kremete den er, og til riktig melkeskummingsprosess. Den produserer ulike nivåer av sfære, rundhet, sirup og oppfattelse av struktur. Perfetto ligger fra 6 til 9 på en skala fra 0 til 9.
Syrlighet
Syrlighet beskriver den friske fornemmelsen du får gjennom smak. For å kunne garantere en god kopp cappuccino bør syrligheten ligge mellom 0 og 3 på en skala fra 0 til 9.
Bitterhet
Bitterhet beskriver den typiske bitre smaksfornemmelsen. Passende spenn for cappuccino burde ikke overskride verdier fra 3 til 6 på en skala fra 0 til 9.
Tørket frukt og nøtter
Disse smakstonene inkluderer olfaktoriske fornemmelser som kommer fra lukten av tørket frukt og nøtter som mandler, valnøtter, dadler, fiken og svisker. Passende spenn for en kopp cappuccino går fra 4 til 9 på en skala fra 0 til 9.
Brent
Disse tonene inkluderer dufter som kornprodukter, sjokolade og vanilje og indikerer den olfaktoriske graden ut fra kaffebønnenes grad av brenthet. Passende spenn for en kopp cappuccino strekker seg fra 4 til 9 på en skala fra 0 til 9.
Empyreumatisk
Lukter som røyk, svidd, brent og kokt melk bør ikke finnes i en kopp cappuccino. Passende olfaktorisk påvirkning går fra 0 til 2 på en skala fra 0 til 9.
Biokjemisk
En kopp cappuccino bør ikke innholde biologiske eller kjemiske olfaktoriske elementer, og de bør aldri overskride verdien 2 på en skala fra 0 til 9.
Vedvarende aromaer
Kombinasjonen av alle aromaene som dveler i munnen skal være vedvarende og intense. Passende spenn på denne parameteren for en kopp cappuccino går fra 6 til 9 på en skala fra 0 til 9.


Klikk på deskriptorene for å finne ut mer.
Kontakt

22 97 19 50

Telefon: Mandag til fredag 09:00-18:00

Koblingen er kopiert til utklippstavle