0

Handlekurv

Det ligger for øyeblikket ingen varer i handlekurven din.

    Artisjokker med salsa verde

    Urtenytelse

    Porsjoner 4 p, Tilberedelsestid: 0 m, Koke-/steketid 50 m

    Ingredienser

    • 4 store artisjokker
    • 1 sitron
    • 2 fedd hvitløk, skrelt
    • 2 ss kapers
    • 1 ansjosfilet, hakket
    • 1 ss dijonsennep
    • 50 g blandede grønne urter (for eksempel persille, mynte, dill og gressløk)
    • 100 ml olivenolje

    Fremgangsmåte

    • Skjær av artisjokkblader og stilkender, slik at artisjokkene står loddrett. Gni kantene med en halv sitron, og skjær den andre halvdelen i skiver.
    • Legg en sitronskive på hver artisjokk, og legg dem i dampbolle 1. Sett timeren på 35 minutter, og kok artisjokkene.
    • Lag saus ved å blande hvitløk, kapers, ansjos, sennep og 1 ss sitronjuice lett i stavmikseren eller foodprocessoren. Tilsett olivenolje til slutt. Server artisjokkene med salsa verde.
    • Total tilberedningstid: ca. 50 minutter.
    Artisjokker Med Salsa Verde | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Nettstedet vises best med den nyeste versjonen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.