0

Handlekurv

Det ligger for øyeblikket ingen varer i handlekurven din.

    Salat med søtpotet

    Litt nøttete ...

    Porsjoner 4 p, Tilberedelsestid: 25 m, Koke-/steketid 0 m

    Ingredienser

    • 3 søtpoteter (500 g), skrelt
    • 2 ss nøtteolje
    • salt
    • pepper
    • chilipulver
    • 250 g cherrytomater, delt i to
    • 75 g ruccola
    • 30 g alfalfa
    • 3 ss pinjekjerner

    Fremgangsmåte

    • Del søtpotetene i to, og skjær dem i tynne båter. Bland dem med 1 ss nøtteolje, og smak til med salt og chilipulver. Tøm båtene i dampbolle 1. Sett timeren på 15 minutter, og kok til de er møre. La potetene kjølne.
    • Lag en dressing av eddik, olivenolje, 1 ss nøtteolje, salt og pepper.
    • Bland potetbåtene, tomater, ruccola, alfalfa og dressing i en stor bolle, og strø pinjekjerner over.
    • Total tilberedningstid: ca. 25 minutter
    Salat Med Søtpotet | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Nettstedet vises best med den nyeste versjonen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.