0

Handlekurv

Det ligger for øyeblikket ingen varer i handlekurven din.

    Lammecarré glasert med pinjekjerner og urter

    Sofistikert, men enkelt å tilberede

    Porsjoner 4 p, Tilberedelsestid: 35 m

    Ingredienser

    • 100 g pinjekjerner
    • 1 appelsin
    • 25 g persille
    • 25 g basilikum
    • 100 g brødsmuler
    • 1 egg
    • 2 lammecarreer (8 ribbein på hver), romtempererte
    • salt
    • nykvernet svart pepper
    • 2 ss solsikkeolje
    • – foodprocessor med kniv

    Fremgangsmåte

    • Rist pinjekjernene i 2–3 minutter i en tørr stekepanne, til de har fått en gyllen farge. Avkjøl. Vask appelsinen og riv 2 ts av skallet.
    • Sett kniven i foodprocessoren og ha i pinjekjerner, appelsinskall, persille, basilikum, brødsmuler og egg. Smak til med salt og pepper. Denne blandingen kan lages en dag i forveien, og oppbevares i kjøleskapet til den skal brukes.
    • Forvarm ovnen til 225 °C. Krydre lammecarreene med salt og pepper etter smak. Varm oljen i stekepannen, og brun lammecarreene i 1–2 minutter.
    • Ta kjøttet ut av stekepannen, og plasser det i en ildfast form slik at ribbeina peker oppover. Gni pinjekjerne- og urteblandingen godt inn på begge sider av kjøttet.
    • Ta carreene ut av ovnen, og la dem hvile i 10 minutter før du skjærer dem opp. Deilig med grønne bønner og ovnsstekte poteter til.
    • Tilberedningstid 35 minutter (+ 10 minutters hviletid)
    Lammecarré Glasert Med Pinjekjerner Og Urter | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Nettstedet vises best med den nyeste versjonen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.