0

Handlekurv

Det ligger for øyeblikket ingen varer i handlekurven din.

    Kyllinglasagne

    En sann fristelse

    Porsjoner 1 p, Koke-/steketid 60 m

    Ingredienser

    • Til ostesausen:
    • ½ l melk
    • 2 ss smør
    • muskatnøtt
    • salt
    • pepper
    • 150 g parmesan
    • Til lasagnen:
    • 250 g kyllingbryst
    • 1 pakke lasagneplater (500 g)
    • 1 løk
    • 2 fedd hvitløk
    • 3 tomater, flådde og uten frø
    • 10 grønne oliven
    • 250 g mozzarella, skivet
    • svart pepper

    Fremgangsmåte

    • Ostesausen: Varm opp melken i en kjele (ikke la den koke). Smelt smøret og rør inn melet i en annen kjele. Rør raskt i ca. 2 minutter, ta kjelen vekk fra varmen, og tilsett melken. Rør hele tiden til sausen er blitt tykk og jevn.
    • Krydre med en klype muskatnøtt, salt og pepper, og la sausen koke på svak varme i 2 minutter. Ta kjelen vekk fra varmen, og rør inn to tredjedeler av parmesanen. Sett til side.
    • Lasagnen: Forvarm ovnen til 180 °C. Kok kyllingen mør i vann tilsatt de krydderne du liker best, i ca. 10 minutter. La den avkjøles i vannet før du heller det av. Sett kuttekniven i foodprocessoren, og del kyllingen i tykke biter. Sett til side.
    • Bruk deretter kannen og kuttekniven til foodprocessoren, og hakk løk, hvitløk, tomater, persille og oliven hver for seg. Sauter smøret og hvitløken i en kjele, og tilsett så kylling, tomater, oliven og persille. Kokes på svak varme. Sett til side.
    • Legg ostesaus, kylling og mozarella lagvis i en ovnsfast glassform. Avslutt med ostesaus på toppen.
    • Dryss ost på toppen, og stek lasagnen i 25 minutter.
    • Tilberedningstid 1 time
    Kyllinglasagne | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Nettstedet vises best med den nyeste versjonen av Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox.