matlaging
Airfryer

Philips Airfryer med den unikke Rapid Air-teknologi

Sunnere fritering med luft  

Svært gode pommes frites med opptil 80 % mindre fett* og enkel rengjøring

 

•Opptil 80 % mindre fett*

•Enkel å gjøre ren

•Ingen lukt av stekt olje sammenlignet med en vanlig frityrgryte  

 

 

Liker du å fritere mat hjemme på kjøkkenet, men har opplevd ulempene med frityrgryter? Usunn mat, ekkel lukt, vanskelig å rengjøre … Philips Airfryer er løsningen! Med Philips Airfryer kan du fritere og få et mye sunnere resultat … med luft!

Pommes frites stekt med Philips Airfryer inneholder opptil 80 % mindre fett* enn pommes frites stekt i en vanlig frityrkoker. Dessuten er Philips Airfryer enkel å rengjøre fordi matkurven og tilbehøret kan vaskes i oppvaskmaskinen, og du får ikke vond lukt i hjemmet som følge av stekingen.

Veiledende utsalgspris: kr 2 999,00

 

*Sammenlignet med pommes frites laget i en vanlig frityrgryte fra Philips

Med Airfryer kan du steke, grille, riste og til og med bake

Steking

Med Airfryer kan du steke mat på en sunn måte. Pommes frites tilberedt i en Philips Airfryer inneholder opptil 80 % mindre fett* sammenlignet med tilberedning i en vanlig frityrgryte og smaker veldig godt!

 

*Sammenlignet med pommes frites laget i en vanlig frityrgryte fra Philips

Risting

Du kan også steke ribbe og annet kjøtt med Airfryer. Visste du at du til og med kan steke biff i Airfryer? Airfryer er virkelig et flerfunksjonelt kjøkkenapparat!

Baking

Har du lyst på noe søtt? Eller liker du å bake imponerende kaker? Dette er også mulig med Airfryer! Du kan lage desserter som crème brûlée, en deilig eplepai og til og med cupcakes.

Grilling

Du kan også grille kjøtt og fisk med Airfryer, for eksempel velsmakende kyllinglår. Kjøttet brunes raskt ved høye temperaturer, og kjøttet blir saftig og mørt.

Sunn steking med Rapid Air

 

Med Philips' unike Rapid Air-teknologi kan du steke maten med luft, slik at maten blir sprø på utsiden og saftig på innsiden. Det hele med opptil 80 % mindre fett*.

 

Hvordan fungerer det?

Med den unike Rapid Air-teknologien fra Philips kan du tilberede mat ved hjelp av luft. Takket være den unike kombinasjonen av varm luft som sirkulerer raskt og presist, den optimale temperaturbalansen og grillelementet kan du steke, riste, bake eller grille en rekke gode matretter. Airfryer er tryggere å bruke enn vanlige frityrgryter fordi den bruker luft til å tilberede mat. Dessuten lukter ikke hjemmet fritert olje etter bruk. Delene til Airfryer kan vaskes i oppvaskmaskinen, slik at Airfryer også er enkel å rengjøre.

 

*Sammenlignet med pommes frites som lages i en normal frityrsteker fra Philips.

Hva sier folk om Airfryer?

 

Facebook-siden I love my Airfryer

 

Følg Dable Kwan og andre Airfryer-fans på Facebook-siden I love my Airfryer.

 

”Må ha!
Vi kan ikke forstå at ikke dette produktet finnes på et hvert kjøkken allerede! Den lager perfekt pommes frites, super enkel å bruke, og mulighetene er nesten like store som i ovnen! Har du ikke en fra før, så løp å kjøp, du kommer i hvert fall ikke til å angre. Det går fort å lage mat i den, veldig enkel å bruke, KUN en liten t-skje olje er alt som skal til, og lett å rengjøre (de to skuffe-delene går i oppvaskmaskinen).

Eneste lille minuset er at den tar litt plass, men sammenlignet med ytelsen, så er den ikke stor likevel. ;-)” – Kvinne, Norge

Oppskrifter til Philips Airfryer

 

Se de åtte mest populære oppskriftene, og finn flere Airfryer-oppskrifter via nedlastingsknappen nedenfor.

Alle Airfryer-modeller og -tilbehør

Hvilken Airfryer er riktig for deg?